fredag 2 augusti 2019

Fine little day filt

Fine little day filt

Trouva brings you beautiful homewares from the best independent boutiques around the world. Höj hemmets mysfaktor rejält med en snygg filt. Shoppa online på Ellos. Flera kända varumärken. Große Auswahl an Fine Little Day.


Fine little day filt

Nya produkter och många nya erbjudanden presenteras varje vecka hos Nordic Nest. Välj mellan våra klassiska mönster och utvalda filtar vävda i ull och bomull. Alina Vergnanos uttryck har den där övergivna men ändå perfekt färdiga känslan. Hennes till synes avslappnade, flödande skisstil med strömmande linjer lyfter i riktningar och landar fullkomligt och självklart.


En filt är mer än ett tygstycke, det är en trygghet och en följeslagare. Fine Little Day’s sortiment består av mjuka filtar i ekologisk bomull tryckta eller vävda i olika lekfulla mönster. Storlek 140×1cm.


Teknik Jacquardvävd. Material 1 ekologisk borstad bomull. Skötsel Fintvätt 30°C. Den generösa storleken gör att filten passar att lägga över vagnen en varm sommardag, över barnet vid vilan, som sköt- och amningsfilt eller varför inte använda som sjal, eller strandplagg. Mycket användbar och praktisk då den knappt tar någon plats i väskan.


Helt klart vår favorit! Eftersom den blev mycket populär expanderade hon bloggen till ett företag som erbjuder kvalitetsdesign och hantverk för barn och vuxna med barnasinnet kvar. Den gulliga Björn muslinfilt är designad av Elisabeth Dunker för det svenska varumärket Fine Little Day. The ease and effortlessness is evident in her seemingly casual sketching style, with gestures of flow, waving in a lifting motion. Mjuk, tunn och bara helt perfekt jacquard-vävd filt i barnstorlek i organisk borstad bomull.


Fine little day filt

Fri frakt, snabb leverans - köp nu! Filten har ett fint mönster med granar i. I lager - Fine Little Day. Det är en mjuk filt tillverkat i ekologisk bomull och är riktigt mysig för barnet.


Gran är en av Fine Little Days mest klassiska serier och det grafiska granmönstret är designat av Elisabeth Dunker med inspiration från den skandinaviska skogen. Placera filten över köksstolen som en omtänksam gest till dina gäster eller lägg den som avslutande touch över nedre delen av sängen. Den skandinaviska naturen är en stor inspirationskälla och vi står för miljövänliga produkter med hög konstnärlig kvalitet.


Sortimentet består av inredningskollektioner till hemmets olika delar. Produkter som man blir glad av att titta på. Register for our newsletter and you won’t miss out of any news or offers. Filtar till små och stora barn.


När ni har inrett barnrummet med fina möbler, belysning och så vidare, är det dags att komplettera med några filtar, plädar och andra textiler. Med en bra filt kan man slå många flugor i en smäll – till exempel kan den vara en fin inredningsdetalj och den värmer ditt barn. Fine Little Day skapar kvalitativ design och konsthantverk för barn och vuxna med barnasinnet i behåll. Mått: 1x 1cm.


Fine little day filt

Design: Elisabeth Dunker. Granmönster formgivet av Elisabeth Dunker. Get off your next purchase when signing up!


Jag älskar filtar ! Kanske för att mina händer och fötter alltid är kalla, året runt. Just de här två filtarna är lite lite finare och troligtvis även lite lite mysigare än alla andra. Här finner du fina och gosiga snuttefiltar och babyfiltar för babyns mysstund.


Vi har en mängd härliga filtar i mjuka material och snygga designer och färger som babyn garanterat kommer älska. Hos oss kan du bläddra bland babyfiltar och snuttefiltar från populära varumärken som Jabadabado, Geggamoja, Peppa och Kids Concept!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...