tisdag 13 augusti 2019

Hörlursförstärkare dac

Hörlursförstärkare dac

Stort sortiment av tillbehör. Skal, headsets, wearables, m. Dags för ny bärbar dator? Vi har laptops för alla behov. Allt från grafikkort till barebone. Hitta din favorit och köp den idag!


Hörlursförstärkare ger extra bra ljud i dina hörlurar. I denna kategori hittar du produkter som är specialiserade på denna uppgift, samt produkter som även har integrerad streamingfunktion eller kan hantera nätverksuppkoppling. Observera att vissa ljudkort på datorn har en linje ut som går förbi den inbyggda förstärkaren. Alla hörlurar låter bättre med en hörlursförstärkare , men det är särskilt viktigt när du har en hörlur ur ett finare segment.


En bra hörlursförstärkare driver hörlurar med en jämn impedans och gör att återgivningen är korrekt på alla nivåer. Vi levererar fraktfritt, du väljer faktura eller räntefri avbetalning. Välkommen till Hi-Fi Experience! Usb dac hörlursförstärkare SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag!


Hörlursförstärkare dac

Du kan koppla in den i mobiltelefonen, datorn eller stereoanläggningen. Modellen ingår i deras mer påkostade 500-serie av midi-enheter. NuForce UDH-1är en USB digital-till-analog omvandlare och hörlursförstärkare som är designad för USB-entusiasten. Med sin enda USB-ingång blir UDH-1apparaten för den som inte har behov av andra källor. Chord Electronics Mojo.


Löjligt bra balanserad! EISA AWARD Vinnare för bästa produkt för pengarna. Den är betydligt mer seriös än priset anger! Elegant hörlursförstärkare. Aune är en av Kinas första dedikerade företag inom högkvalitets digitalteknik.


Hörlursförstärkare dac

De står för nya tekninska ovationer och utforskar ständigt nya lösningar inom ljudåtergivning. Schiit Audio har uppgraderat sin modulära hörlursförstärkare Jotunheim. Precis som föregångare kan man välja själv om den ska vara rent analog eller ha digitala ingångar.


Eller skivspelaringång, om man vill. Vilken version man än väljer så fungerar den även som förförstärkare i ett hifi-system, med helbalanserade utgångar. DAC för de pengarna! Balanserad Bluetooth-förstärkare,. Med Mojo får du ut det bästa ur dina hörlurar och kan njuta av musik på språng.


Liten välbyggd hörlursförstärkare med hög ljudkvalitet. Utrustad med volym- och balanskontroll. Passar till mobiltelefon, dator, CD-spelare etc. Utgång: mm till hörlurar. Med en liten USB-nyckel kan du alltså både omvandla digitalt ljud till analogt ljud i hög kvalitet, och samtidigt förstärka kraften.


MHz DSD-filer - Digitala ingångar och XLR ut Kvalitet runt öronen Äntligen lanserar Pioneer sin U-05. Pro-Ject Pre Box SDigital. HPA är en mycket bra OTL (Utan utgångstranformator) hörlursförstärkare från Lab12.


Hörlursförstärkare dac

Dac och hörlursförstärkare som gör sig lika bra hemma i HiFi-anläggningen som i studion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...