tisdag 20 augusti 2019

Ljuddämpande tilluftsdon

När du handlar av Luftbutiken vill vi att du ska känna dig 1 nöjd. Vi erbjuder: dagars öppet köp, Delbetalning - beställ nu, betala om månader. Om du har några frågor kan du alltid kontakta vår kundservice. Installeras enkelt genom att montera den 5cm ljuddämpande skumplasten in i ventilationskanalen. Flexibel ljuddämpare i hög kvalité för att dämpa ljudet i ditt ventilationssystem.


Ljuddämpande tilluftsdon

Kan användas där man har trångt eller behöver böja kanalen. Passar utmärkt att användas före tilluftsdon. Ljuddämpande tilluftsdon för vägg och takmontage. Uteluftsdon bestående av en kassett med ljuddämpande insats. På kassettens innerdel monteras en OmegaDiffusor som dragfritt och reglerbart blandar in uteluften i rumsluften.


Varför inte komplettera med en flexibel ljuddämpare på alla tilluftsdon för maximal tysthet och det underlättar även installationen. Här nedan hittar du olika modeller som alla har två saker gemensamt: Bra kvalitet och ett lågt pris. Svara Nytt ämne Sök i ämne. Köp produkter för ventilation, fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura. Donet finns att tillgå i fyra olika storlekar från 1till 2mm.


Ljuddämpande tilluftsdon

LR är ett cirkulärt ljuddämpande överluftsdon anpassat för montage i regelvägg. Produkten levereras parvis. Optimerad prestanda ger högre flöde och reduktion. Ny stilren och diskret diskret design med lågt byggdjup.


Miljöanpassad isolering med bättre dämpningsegenskaper. ORTOa är ett ljuddämpande överluftsdon anpassat för placering i regelvägg som levereras parvis. Anpassade för montage ovanför dörr. Komplett cirkulärt tilluftsdon med vridbara dysor för synligt montage i tak.


Swegon ORTO Rektangulärt ljuddämpande överluftsdon för montage ovanför dörr. Donlådan är ljuddämpande. Ska installera tilluftsdon i flera rum i huset. Hade tänkt att dessa skulle vara av ljuddämpande typ Fresh TL80F dBS då vi har järnväg inom hörhåll (ca 3m) men också för att vissa i familjen inte gillar att vakna till skatornas tidiga morgonkraxande. Damm kring tilluftsdon Vi bor i hyreslägenhet med mekanisk tilluft och upplever att det dammar väldigt mycket från tilluftsdonen, tydliga spår i taket.


Så vi vill få tag på ett filter av något slag (till tilluftsdon CTVK) för att prova om det blir bättre. Dn, e, w värde dB. Användningsområde, ljuddämpande.


ATLAS är tysta, takmonterade tilluftsdon som består av en tilluftsspridare RHKH eller RHOH och en ljuddämpande anslutningslåda ATTD. Textilien har också en ljuddämpande effekt i lokalen. Ljudvärden för anslutningslåda och fullt öppet tilluftsdon. Cirkulärt perforerat tilluftsdon med stor inbland- ning av rumsluft.


Vid montering med ljudreducerande basplatta och utvändig kåpa ger EHA² en ljuddämpning upp till dB. Vi hjälper er med era behov för ljuddämpande utrustning såsom avblåsningsljuddämpare för ånga eller gas, ljuddämpare för skorstenar, gasturbiner, fläktar, kompressorer och ånggeneratorer, ljudisolering och ljudhuvar, inline ljuddämpare samt reaktiva ljuddämpare. HMR är utrustad med nippel för tryckmätning. TWI från Recovent är ett tilluftsdon som kan monteras i både vägg och tak. Genom att luften sprids från en stor yta uppstår inget luftljud som i vanliga tilluftsdon.


Istället ger textildon en liten ljuddämpning av kanalljudet. Textilen har också en ljuddämpande effekt i lokalen. GPDF kan även användas som tilluftsdon vid låga luftflöden i utrymmen som klädkammare, förråd etc.


Vid byten av äldre GPD till GPDF passar ventilerna i den gamla GP-ramen med undantag för ramstorlek 0(d = 125). Tilltalande design. Vi tillverkar bullerdämpande Väggventiler med teleskopfunktion och badrumsfläktar med luktsensorer,överlägsen tryckförmåga och fuktkontroller.


Ljuddämpande tilluftsdon

Fönsterventiler med ljudkanaler, överluftsdon samt ljuddämpande strypinsatser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...