onsdag 7 augusti 2019

Robot kattlåda

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Litter- Robot III Connect, automatisk kattlåda (Grå) 4kr 7kr Lägg i varukorg. Lådan är betydligt större än en vanlig kattlåda, framför allt på höjden.

Att komma igång med lådan är superenkelt, du fyller kattsand till en märkt nivå i botten som är gjord av gummimaterial. Det knepiga är egentligen bara att få till appinstallationen eftersom denna i skrivande stund bara finns i amerikanska App Store. Vilket inte är så konstigt eftersom den uppkopplade lådan ännu inte släppts i Europa.


Det som krävs är att du skaffar ett amerikanskt Apple-id som du använder när du laddar hem appen. Samma sak gäller för Androidversionen. Appen i sig är gratis så du behöver inte lägga till något betalalternativ till det här kontot.


Sju minuter efter att din katt gått på lådan startar ett program som roterar och filtrerar kattsanden. Klumpar hamnar då i en liten låda under – en låda som du sätter i en plastpåse i och som du sedan enkelt d.

Se hela listan på smartworld. Appen är riktigt tydlig och användarvänlig, och du kan koppla in flera kattlådor om du vill (och har råd), och dessutom döpa dessa själv. Du kan starta rengöringscykeln manuellt i appen om du vill, kolla statistik i den detaljerade loggen, se diagram, låsa de manuella knapparna på lådan eller justera tiden från att katten varit där tills rengöringsprogrammet startar.


Pelle är som sagt skeptisk i början men redan första dagen hoppar han in i lådan och gör sina behov. Men det tar tre dagar innan han vågar göra nummer två (vi hade även en vanlig kattlåda på ovanbvåningen i huset). Lådan är hyfsat rymlig och Pelle som är en treårig Sibirisk hankatt har inga problem att rymmas i den, trots att han är förhållandevis stor.


Och som många andra långhåriga raskatter lite extra försiktig och kräsen av sig. Men han gillar Litter Robot-lådan skarpt och vänjer sig snabbt att hoppa upp i den, trots att den är ganska hög. En läcker detalj med lådan är att den har belysning som tänds automatiskt. Det låter kanske som en galen och överprisat produkt, men den här kattlådan är helt enkelt precis så praktisk och smart som vi hoppades på när vi först såg den på mässgolvet på CES.


Litter-robot III Open Air Connect fungerar klockrent och vi insåg väldigt snabbt att vi inte kommer att kunna leva utan den. Filtrerar effektivt. Dyr Connect-versionen säljs inte i Europa än.


Dess patenterade siktningssystem separerar automatiskt avfall från rent strö, så du behöver aldrig skopa kattsand igen! Byggd för att hålla Litter Robot är en automatiserad självrengörande kvalitetsprodukt som är gjord för att hålla din katt nio liv. Automated Pet Care Products, Inc. JD Humanoid EZ- Robot.


Välkommen till PriceRunner!

Givetvis finns också en app som ger dig statistik över din katts bestyr, samt inbyggd belysning. Rengöring av kattlådan är nu lika enkelt som att byta en påse kökssopor varannan dag. Du kan sen övervaka om kattlådan blir full, rengöringscykler etc. Företaget Autopets lanserar nu tredje generationen av den smarta kattlådan Litter Robot som rensar bort din katts lämningar automatiskt.


Frågar du mig så tycker jag att det ser ut som något från rymden! Den ser avanserad ut. Med en kratta som går igenom sanden och en tillhörande påse. Ser nästan ut som en toastol. Enda nackdel är väl att den känns lite liten.


Annars så skulle jag nog kunna tänka mig att använda en sådan. Därför har man på äldreboendet Furuliden i Moheda nu skaffat en katt som varken fäller päls eller behöver någon kattlåda. Robotkatten Maja har bott på Furuliden i omkring två månader. Extra stor kattlåda med hög bakkant, gott om plats för stora kattraser eller flera katter, längre ingång fram, enkel att rengöra tack vare den avtagbara kanten. Utforska Anja Heilwagens anslagstavla Kattlåda på Pinterest.


Visa fler idéer om kattlåda , kattmöbler, catios.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...