fredag 6 september 2019

Ekeby skottkärra

Ekeby skottkärra

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag! Norge, Finland och Danmark.


Hitta ditt närmaste varuhus. Rejäla skottkärror till bästa pris. Högsta kvalitet från Hörby Bruk. Prisvärd skottkärra för ditt behov. Beställ online - Snabb leverans.


Klassiska Ekeby är en mycket stabil skottkärra som kommer hjälpa dig med trädgårdsbestyren under lång tid framöver. Grundstommen är tillverkad av mm pulverlackera galvaniserad plåt och skänklarna är tillverkade av trä. Baljan mäter totalt 865x665x2mm. Undertill finns ett tvålagers luftgummihjul (0-8-2) med glidlager.


Ekeby skottkärra

Korgen är lackerad efter en 3-stegsförbehandling som ger ett bra rostskydd. Levereras omonterad. SKOTTKÄRRA EKEBY GRÖN OMONT 90L HÖRBY BRUK. ANTAL Lägg i varukorg. En pålitlig arbetshäst med rejäl volym och luftgummihjul.


En rejäl klassisk skottkärra för större volymer med en låg tyngdpunkt och stora hjul som ger överlägsen balans och framkomlighet. Skalmarna är gjorda av trä som gör att det är varmt och behagligt att hålla i. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder.


Stora byggvaruhus med Drive-in. Köp ny skottkärra hos oss. Hörby Bruks klassiska skottkärra liters är en smidig och stabil skottkärra med träskalmar som kommer hjälpa dig med trädgårdsbestyren under en lång tid framöver. Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser! Denna rejäla kärra byggd för att tåla tuffa tag i trädgården, på bygget, i lantbruket, eller i industrin.


Träskalmarna är av ytbehandlad bok och korgarna är pulverlackade efter en tre-stegs förbehandling som ger mycket bra korrisionsskydd. Den har träskalmar i ytbehandlad bok och en korg som är lackerad efter en 3-stegs förbehandling vilket ger ett bra rostskydd. Variera vardagen med allt från utemöbler, grillar och trädgårdsdekorationer till redskap eller produkter för dränering och bevattning. Trädgårdsarbete eller avkoppling? Skruvpåse Hörby Bruk Skruvpåse inklusive axel till skottkärra Hörby Bruk l. Byggda för att tåla tuffa tag i trädgården, på bygget, i lantbruket, i industrin m. Skottkärra Ekeby 21:an.


Ekeby skottkärra

Denna skottkärra säljs på uppdrag av ett av Sveriges uthyrningsbolag. Korg i pulverlackerad plåt och underrede galvaniserat. Kärrorna är försedda med skalmar av bokträ.


Styva i framkanten stabiliserar korgen. Hjul med polyuretanbana helgjuten på plastfälg, Ø375xBmm. Ekeby 1Power skottkärra från Hörby Bruk AB. Elmotordriven skottkärra , navmotor 8W, batterier, V, Ah.


Kan lasta och dra upp till 1kilo på plan mark. Klassisk Ekeby-skottkärra med plastkorg och galvaniserat underrede. Kärran är utrustad med träskalm.


Den klassiska Hörby Bruks skottkärra på liter är en smidig och stabil skottkärra med träskalmar som kommer hjälpa dig med trädgårdssysslorna under många år framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...