onsdag 11 september 2019

Ekk light

Ekk light

För öppen eller dold (förläggning i rör). AnvändningFast förläggning, i rör, kanal, i eller under puts, samt upphängd i bärlina. PVC-isolera PVC-mantlad kabel.


Ekk light

Lämpad för inom- och utomhusbr. I industrilokaler, källare och förråd i fuktiga och dammfria lokaler. Vid förläggning i mark och vatten, ingjutning i vägg och installationer i heta utrymmen eller UV-alstrande belysningsarmaturer behöver de flesta elkablar förses med skyddande VP-rör.


Från den 1:a januari gäller en ny prislista. Nya prislistan finns att ladda ner från IN och vår hemsida. Våra kabelleverantörer aviserar nu ytterligare prisjustering till februari, pga höjda råvarupriser. Pvc–isolerad installationskabel med entrådig ledare.


Ekk light

Kabeln har UV–skydd. Användning: Fast förläggning, i rör, kanal, i eller under puts, samt upphängd i bärlina. Partisoleringen skall skyddas mot UV-ljus. A05VV-U) För fast förläggning i rör, kanal i eller under puts, samt upphängd i bärlina.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Den tål därför lite mer stryk t. Direktlänk: Högerklicka och kopiera adressen. Andra har även köpt. EXQ-Light innehåller ingen PVC vilket gör att rökutveckling vid händelse av brand är liten, genomsynlig (underlättar utrymning) och ej skadlig för elektronisk utrustning. Halogenfri och flamskyddad kabel som är lättarbetad och smidig.


Ekk light

EKK med fyra ledare. Välkommen till Mitt Biltema. Ericsson och pm flex. Du köper den från Kopplat. UV-skyddad för utomhusbruk i Norden. Pris per styck: kr. I lager, leverans 1-dagar. Stort urval av Installationskabel på HORNBACH.


Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Beställ nu för snabbast möjliga leverans. Användning Fast förläggning, i rör, kanal, i eller under puts, samt upphängd i bärlina.


SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! EXQ Light är en halogenfri installationskabel med entrådig kopparledare med isolering av PEX (polyeten) och mantel av polyolefin. För förläggning inom- och utomhus. Ledarisoleringen måste skyddas mot UV-strålning. Leverans inom 1-vardagar.


ANVÄNDNING Hal, lättskalad och blyfri istallationsledningskabel för fast förläggning på stege, direkt på vägg, betong och mur samt i rör eller. Rabatten slutar oArt. VIT R- Nätkabel 4x 1. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...