onsdag 11 september 2019

Fiskerulle ambassadeur

Fiskerulle ambassadeur

Vi på fiskejournalen har noggrant valt ut de bästa rullarna för alla olika typer av fiske. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Spara en massa pengar här! ABU Garcia, så köp det här till bra pris. Features include a carbon matrix drag system, syncronised level wind for non bedding of line.


Fiskerulle ambassadeur

Sportfiskeboden har idag byggt upp en professionell serviceverkstad för i första hand Svensk-tillverkade Ambassadeur -rullar! Den bruna kom först och fanns dels med en kortare dubbelvev med släta handtag i samma bruna färg, dels med en längre kromad vev med runda knoppar. Heinola Heinola UR vev (gula handtaget) 64kr. Abu Garcia Max Pro är en inkapslad fiskerulle med prestanda! Se alla flugrullar här.


Stort sortiment av haspelrullar. Från alla kända varumärken. Köp din trollingrulle här. Gratis att använda! Att fiska lax, det kan vara krävande.


Fiskerulle ambassadeur

Det är därmed bra att ha rätt utrustning från start. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Antagligen är det de extrema kastlängderna, tåligheten, centrifugalbromsen och den stilrena designen som gjort Ambassadeur CS Rocket till en testvinnare och succé i så många år. Fiskare i både söt- och saltvatten använder den till de mest skiftande uppdrag.


De plana yttergavlarna med inställning för centrering av spole och hårdkromade innergavlar i mässing gör den till din. Fiskerulle med enkla och grymt tåliga konstruktionsdetaljer som garanterar en problemfri användning under lång tid. Detta är en pålitlig och genialisk konstruktion som sportfiskare världen över haft nytta och glädje av i mer än år. Rengöra Ambassadeur – Håll utrustningen i form.


Ibland möter man fiskare som är noggranna med sin fiskeutrustning. De sköljer sina rullar efter fiske i saltvatten, slipar krokar, putsar och fejjar sina beten. Själv fungerar jag precis tvärt om – ut och fiska är det som är fokus. Multirullar - Fiskerullar - Fiskeprylar. Nyhetsbrev Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.


Guldrullen har varit priset för de lyckliga vinnarna av Abus rekordfisktävling i flera år. Rullen, vars konstruktion följer den på Classic-seriens kvalitetsrullar, är alltid lika pålitlig. Den har Multidisc-broms med extra stor bromsyta, rostfria HPCR-spollager, förstärkt och förbättrad spolaxel och utväxling. Fiskerullen Ambassadeur är numera nästan ett begrepp bland fiskare. I sortimentet finns också ett stort antal tillbehör som gör fisket både trevligare och roligare, bland annat betesaskar, en fiskrök att ta med på fisketuren och praktiska och slitstarka ryggsäckar.


Fiskerulle ambassadeur

Denna rulle med gulddetaljer levereras i en lyxig träask. Svenska Ambassadeur står framförallt för riktigt bra kvalité och fullständigt utbud av reservdelar. Sportfiskare som köper Ambassadeur blir aldrig missnöjda och har lagt sina pengar på en riktigt bra investering. Att dessa fiskerullar håller i eller år är absolut ingen nyhet, det är standard. Grå spole med röd gavel.


Har du något liknande att sälja? Gör en kostnadsfri. Förpackning medföljer. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Om du fortsätter använda webbplatsen samtycker du till detta.


Ett fett speciellt för fiskerullar. Alternativ Ok till klassisk Ambassadeur ABU.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...