onsdag 11 september 2019

Siba huset

SIBA-huset på Överby köpcenter och idag har SIBA-huset olika butiker som passar för hela familjen. Kom till oss för att äta god mat, lunch eller ta en fika. Besök en optiker, frisörsalong eller shoppa inredning, kläder, skor och träningskläder.


Siba huset

Bäst shopping i Trollhättan hittar du på Överby. I dag består köpcentret av strax över olika butiker. Försäljning av datorer och tillbehör, mobiltelefoni, mp3-spelare, TV, hemmabiosystem och annan hemelektronik samt vitvaror och fototillbehör. Syd- och Mellansverige. Fastigheten “ Siba-huset ” ägs av ännu ett av Siba -familjen Bengtssons bolag, nämligen SIBA Fastigheter.


Någon ny hyresgäst i NetOnNet:s lokaler har ännu inte offentliggjorts. I och med att NetOnNet stänger innebär det att Elgiganten blir den enda stora hemelektronikkedjan som har kvar butik på Backaplan. SIBA-HUSET Trollhättan, Överby Köpcenter.


Siba huset

Kappahl Sverige AB - Siba Huset Överby ökade sin omsättning med senaste räkenskapsåret. Välkommen till Siba-huset. Shopping för hela familjen på Överby Trollhättan!


Köp allt inom hemelektronik direkt från lagerhyllan hos NetOnNet. Vi är elektronikvaruhuset på nätet som säljer kända varumärken till lägre priser. Glöm inte att det alltid är kostnadsfri parkering. Om du föredrar, kan du upptäcka andra butiker Cervera i Göteborg och deras öppettider, telefonnummer och alla deras Erbjudanden från Cervera i Göteborg. Butiken Scorett i Siba Huset, Ladugårdsvägen i Trollhättan är närmare din plats.


I år är det år sedan SIBA-huset slog upp portarna. Detta ska firas med pompa och stå. Vårfest på SIBA-huset i Överby. CEST - Fest i dagarna tre!


Siba och Netonnet samman i en gemensam koncern, Netonnet Group AB, som bland annat även driver den helt fristående hemelektronikkedjan NetOnNet. Det ska vara kul och inspirerande att handla hos Smarteyes på SIBA-Huset i Trollhättan. Vi har över hundratals olika bågar i vårt sortiment, alltifrån klassiskt till riktigt trendigt. Hos oss hittar du designade glasögon som passar din personliga stil och användningsområde. Läs mer om våra attraktiva priser.


Siba huset

Vi bjuder på härliga festligheter! Siba huset, Överby, Trollhättan (Köpcentrum ) Borttagning av klinker och mattor. Därefter slipning, fräsning och bilning till rent underlag. De spacklade ytorna ska därefter få ny parkett, klinker och mattor.


Byggherre var Siba-Huset i Haninge. Projektet utfördes i form av ej fastställd. Du hittar oss i Siba-huset. Siba-huset ” på Backaplan går i graven när NetOnNet stänger: “Överetablering av lagershopar i Göteborg. Briggen är restaurangen med de annorlunda idéerna och den personliga stämningen.


Siba huset

Här kan du både ta en kopp kaffe och avnjuta en god middag. Mat för alla tillfällen. Allt från en enkel smörgås till en välsmakande middag. Från en kaffepaus till en jubileumsfest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...