fredag 11 oktober 2019

Frystermometer med larm

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. Med belyst display som visar vald temperatur. Liten och lätt att placera in bilen, båten, husvagnen eller hemma.


Frystermometer med larm

Larmfunktionen kan kopplas bort. Frystermometer med krok. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.


Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Med flera av våra digitala termometrar kan mäta både inom- och utomhustemperatur genom att de har en extra utomhusgivare. Välj om du vill ha en givare som är ansluten via en sladd som du exempelvis hänger ut genom fönstret eller om det ska vara en trådlös givare som enkelt skruvas fast på väggen. Vill du köpa en digital termometer ska du göra det hos oss på termometerbutiken.


Frystermometer med larm

SMS- larm vid oönskad temperatur och strömavbrott. Termometer med SMS funktion. För fritidshuset, garaget, kontoret eller serverrummet. Plugga in enheten i närmsta vägguttag, sätt i ett simkort så är du snabbt igång med din övervakning. Enkelt, smart och tillförlitligt.


Larmet på de två kanalerna kan justeras individuellt. Kunder som köpte Digital kyl- och frystermometer köpte också:. Smart termometer för att kontrollera temperaturen i kyl eller frys direkt i mobilen via Tellstick.


Sändaren placeras utanför kylen eller frysen och den kabelanslutna sensorn placeras inuti. Visar aktuell temperatur på display. Temperaturområde: -°C till °C.


Produkter som ej ingår i VWRs lagerförda sortiment (s.k. beställningsvaror), specialbeställda produkter samt produkter som för viss kund har tillverkats på beställning återköps ej heller. Se till att din kyl och frys håller optimal temperatur för din livsmedel med denna smidiga termometer i plast. Med en analog eller digital termometer behöver du inte längre gissa vad temperaturen är i hemmet eller utomhus utan kan snabbt och enkelt ta reda på det.


Köp online med fri frakt över 500kr och 1-dagars leveransti eller boka och hämta i butik samma dag. Tyvärr har frysen inget larm eller lampa som indikerar detta vilket gör det lite svårt att notera. Det som jag undrar är om någon känner till något jag kan köpa?


Hade varit smidigt med något liten manick i still med ett brandlarm som man lägger i frysen, går temperaturen under en viss gräns så går larmet och jag kommer då att notera att något inte stämmer. Proove Kyl- och frystermometer är kompatibel med Tellstick vilket betyder att. Labbtermometer med temperaturgivare m kabel.


Placera sonden där du vill mäta temperaturen. Signalerna kan plockas upp av en TellStick så att du kan låta sensorn styra andra enheter i ditt smarta hem. Kökstermometrar online hos Shopalike! Upptäck ett stort utbud av porslin, bestick, köksredskap och mycket mer!


Vi har de hetaste varumärkena till bästa pris. Värde från upp till trådlösa sensorer kan visas. Flera kan köpa separat. En sensor medföljer. Displayen har bakgrundsbelysning.


Med digital klocka och alarm. Både sensor och basenhet kan hängas upp på vägg. Vi erbjuder som sagt flera olika modeller från välkända varumärken som Testo, Eti, Rösle och Mingle till bra pris med snabba leveranser! Beställ din kökstermometer idag hos oss på Tingstad.


Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. Min- och Maxavläsning. Vattentålig temperaturgivare.


Fästes enkelt med magnet eller kardborrtejp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...