onsdag 2 oktober 2019

Kattlåda stor

Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Hitta rätt produkt till rätt pris. Hos Granngården hittar du kattlådor som passar alla kissar, hem och toaletter. Vi har både stora lådor för de större kattraserna och mindre för kissen som vill ha det tätt och mysigt på sin toalett.


Självklart har vi både kattlådor med tak och helt öppna lådor, beroende på vad just din katt gillar bäst.

När man ska utse kattlåda råder vi att man väljer en så stor kattlåda som möjligt, så att katten kan vända sig i den utan problem. Det är en bra idé att ha en kattlåda mer än man har katter. Det finns huvudtyper av kattlådor, den ena är öppen, och den andra är täckt kattlåda. Vissa katter tycker om en täckt kattlåda, andra inte.


En kattlåda ger katten möjlighet att göra sin behov i fre hos Arken Zoo hittar du kattlådor med tak och kattlådor som är anpassade för kattungar. Kattlåda till din katt! Här hittar du kattlådor med och utan tak, stora kattoaletter till den stora katten samt små kattlådor till kattungar eller till kattutställningsburen.

Modkat och Flip Litter box är två kundfavoriter! Vi har flera olika modeller på smarta spadar, bland annat den populära Litter Liftern. Savic Nestor XXL skämmer bort stora kattraser med rikligt med plats.


Extra rymlig kattlåda för stora kattraser. Har aktivt kolfilter, hög bottenbalja och ett uppfällbart tak för en särskilt enkel rengöring. Schultze Top Box är en stor smart kattlåda som liknar kattlådan Modko eller Modkat. Den djupa lådan minskar risken för att kattsanden ska sprätta utanför. PeeWee XL EcoDome och EcoHûs stora kattlådehus med tvådelad botten till PeeWeeströ.


När katten kissat på ströet så löses det upp och faller ner i underlådan. Välj en kattlåda som är så stor att katten kan stå rak i den och krafsa i sanden. Om du har flera katter så behöver du minst en katttoalett per katt. Glöm inte att köpa kattsan vi levererar den tunga sanden hem till dig inom 1-vardagar. Fri frakt över 5kr.


Lådan är snyggt cremefärgad med det riviga leopardmönstrat på sidorna. För denna fashionabla kattlåda betalar du ungefär 1kronor.

Stor kattlåda med tak. Den har en hög och vinklar kant runom vilket gör att kattsand inte lika lätt hamnar utanför. Alla innekatter behöver en toalåda. För hushåll med flera katter kan det behövas flera kattlådor i olika rum.


Det vore inte en bäst i test-lista utan den här modellen. Moderna Top Cats huvudegenskap är att väldigt, väldigt lite sand hamnar utanför. Hon är en rätt stor katt så vill ha en stor kattlåda som jag kan vänja henne vid att ha huven och så småningom även luckan på. Hon är van vid vanlig kattsand man köper på ica och eftersom hon kommer ha mycket att vänja sig vid från början så vågar jag inte byta ut sandsorten förrän hon fattat den nya lådan. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Snygg och funktionell kattlåda från populära Cat ItLagom stor toalåda med vit topp och grå botten, takdetalj och sidospännen i rosa. En kattlåda för moderna katter: Modkat XL kattlåda är utmärkt för stora katter eller katthushåll med flera katter. Samtidigt uppfyller den prisbelönta designen de högsta stilanspråk, med en diskret utformning som passar in överallt. En klassisk, enkel och billig kattlåda. Luckan är mycket enkel för katten att passera igenom och höjden på kanten är bra.


Vi har ett litet badrum och det ligger sand överallt som vi måste borsta undan hela tiden. Normal kattlåda som passar de flesta. Den ena katten är rätt stor så funderar på att köpa en kattlåda med tak, större modell med större ingång. Men jag vill kunna utnyttja denna hörna till att lägga handdukar, sätta ljus.


Din kattbutik online med intressanta kattillbehör och kattsaker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...