fredag 1 november 2019

Grovavskiljare kärcher

Läs mer om vår prisgaranti här. Störst i Norden på vitvaror. Se våra skarpa erbjudanden här. Här hittar du alla kända märken. Tretti - allt till hus och hem.


Grovavskiljare kärcher

Vita varor till låga priser. Clas Ohlson har smarta lösningar för dina hemmaprojekt. Besök en av våra butiker! Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Det är bra för dig och bra för miljön. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! TÛV-godkänd grovavskiljare med icke brännbart (brandsäkert) men tvättbart finfilter.


Kraftig balja och metallsugslang. Passar alla dammsugare. Behållarstorlek l. Lämplig bland annat för rengöring av eldstäder, utegrillar, verkstäder, och så vidare. Också lämplig för både torr- och våtdammsugare!


Perfekt för bil, garage, källare, verksta renovering och runt huset. Med tvättbart finfilter. Rekommenderas där aska (t.ex. från öppna spisen pelletsbrännaren eller grillen) och grovsmuts behöver avlägsnas. Grovavskiljare för brasan, grillen och pannan! Efter användning töms behållaren eller tvättas med vatten.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen.


Pröva produkten därhemma. Hause liefern lassen. Lämplig för rengöring av eldstäder, kakelugnar, utegrillar, bastuaggregat osv. Betala om dagar - Ingen fakturaavgift. Aska som sugs upp måste ha svalnat.


Grovavskiljare kärcher

Alltid hemleverans - Leverans hem till dig - från kr. Våra byggdammsugare säljs med olika tillbehör. Vi har också separata tillbehör att köpa till, t. För städning av verkstaden, garaget eller andra ställen med grövre smuts är det bäst att använda en grovdammsugare som är specifikt utformad för att kunna hantera det. Kärcher AD har en motoreffekt på 6watt.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Kompakt, praktisk, mångsidig: ask- och torrdammsugaren AD har hög och bestående sugeffekt. En grovdammsugare är ett fantastiskt redskap när du behöver dammsuga upp: grövre material, slipdamm, spån, fukt och vatten. Låt oss göra vardagen enkel, mysig och rolig med tusentals produkter för ett enklare hem. Riesenauswahl an Markenqualität.


Grovavskiljare kärcher

Kaercher gibt es bei eBay! Säljer en grovavskiljare som passar till de flesta grovdammsugare. GROVAVSKILJARE AD 2. Lägg i varukorgen KÄRCHER. Allt du kan tänkas behöva - och mer!


Tänker du renovera ditt badrum eller hela ditt hus kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...