onsdag 6 november 2019

Lipo laddare

Lipo laddare

Mikroprocessor-styrd. Fri frakt vid köp över 300. Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik, köp idag! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här.


Lipo laddare

Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Riesenauswahl an Markenqualität. Vi har även övriga hjälpmedel som kan behövas i vårt utbud.


Avancerad multiladdare för dig med ett garage fyllt av alla sorters RC-batterier. Många av de populärase rc-bilarna på marknaden använder sig av 11. Spara Lagerstatus Slutsåld Info. Här finner du batteriackar av typen lipo 2s 7. Dessa ackar används även ofta i par till bilar och båtar som kräver 14.


Just lipobatterier med 7. Märket är loongmax. Det står även 5c charge på acken. Om jag ska ladda acken med 1c, ska jag sätta laddaren på 2. Hubsan XUSB laddset. Du får endast ladda batteriet i kontakten som är tillverkad för att passa laddaren. Bay ist für Sie da!


Om du laddar batteriet med en NiMh laddare eller med en LiFe laddare så förstör du ditt batteri! Då gäller inga garantier. Då finns det stor risk. Lipo batteriet får aldrig gå under i sin strömkapacitet.


Lipo laddare

Nominell cellspänning är 3. Laddningbara batterier av Litium-polymertyp. Urladdningsvärde C. Söker du ett batteri som du inte finner nedan, mejla, ring eller besök oss gärna! Vänligen notera att felaktig kontaktinformation kan visas. Lipo-laddare och laddström. Tips om bra lipo laddare.


Hej Någon där ute som kan ge mig ett förslag på riktigt bra laddare för celler. En mycket liten och enkel batteri laddare för ditt LI-Po batteri. Batteriet laddas direkt genom den 5-poliga balanseringskontakten ( JST-XH). Köp med dig några uppsättningar laddbara batterier så är du säker på att alltid ha batterier hemma. Bekvämt – det är bara att ladda om och använda dem igen.


Lipo laddare

Laddaren har 5A som maximal laddningseffekt begränsad av en maximal laddningseffekt på 50w. Laddaren har IC3-utgång och levereras med strömadapter som gör att den kan användas på standard 22. LiPo , LiFe, LiIon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...