tisdag 24 december 2019

Hål och öljettång

Lämplig för både textil och läder. För öljettdiameter 5-0-5. Med öljetter gör du förstärkta hål i olika typer av material, till exempel gardiner, draperier och andra tyger. Lite kraftigare öljetter fungerar även utmärkt till presenningar, båtkapell och liknande. Hos oss hittar du öljetter i olika storlekar och de verktyg som behövs för att montera dem – stansverktyg, öljettänger etc.


Innehåller tång och öljetter så att du kan starta arbetet på en gång. Kombinationtång för håltagning och öljettmont Visa mer. Tången är lämpad för mm öljetter. Utmärkt för arbeten i läder, skor och liknande. Lägg till i shoppinglistan.


Få information, inspiration och bra erbjudanden rakt i din inkorg. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Hål - och märltång.


Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Ett paket innehållande en håltång, öljettång och öljetter för alla de tillfällen som det kan behövas när man pysslar med textilier. Försedd med plastöverdragna och fjädrande handtag. Kan även användas för att lägga in extra hål i ett bälte eller liknande.


Beställ Öljettång inkl. Behöver köpa en öljettång och öljetter som är för tyg. Syr även en del annat. Roterbara hålpipor och mm samt öljettverktyg för storlekarna och mm.


Gör ett hål genom tyg-latex-tyg-delen som är lite för litet men där det ändå går att pressa igenom öljetten. Med detta set innehållande öljettång och tillhörande öljetter kan du komma igång direkt. Därefter fäster du öljetten som vanligt med ditt weapon of choice: hammare och öljettverktyg, öljettång eller (allra helst) öljettpress.


Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster. Skiss uppifrån på segelduk med hål för öljetter. Se skiss för placering av hålen. Sätt fast karbinhakar i de två mittersta hålen.


Hål och öljettång

Med en öljettång kan du enkelt skapa snygga hål i segelduken. Köpte öljetterna på Rusta, svarta i plast som man bara tryker ihop, fanns ingen bruksanvisning me men jag googlade runt lite och såg inget om att man skulle sy i cirkeln, så vi får väl hoppas att det håller ihop. Har redan fixat två gardiner, utan att tvätta tyget, får väl se om jag får ångra det senare. Välkommen till Hemfint. Stort urval av öljettänger.


YP SKOMATERIAL använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och. Produktbeskrivning för Kombi-revolverhål- och öljettång : Stansa hål och pressa i öljetter - med bara en tång! Zoner av gel för både förfot och häl ger en stötdämpande effekt,.


Hål och öljettång

Klipp hål (små kryss på cirka cm) för öljetter med en sax. Bitarna man sågat hålen ur limmar och skruvar man också ihop. Ni ser nedan hur man gör.


Antingen häftar man med vanlig häftapparat, eller så använder man en öljettång som jag gjorde här. Eftersom tapet är betydligt styvare än tidningspapper behöver man häfta ihop överkanten på krukan för att den ska hålla ihop. Byggvaruhuset på nätet som erbjuder hög kvalitet till superpriser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...