måndag 23 december 2019

Hörnlist plåt

Beskriv vad som ska göras och få anbud från lokala plåtslagare. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Köp bra och billiga hörnlister hos Byggmax för skydd av vägghörn! Välj mellan flera modeller och färger av lister för hörn och hitta den som passar dig.


Hur sågar man hörnlister? Ta hjälp av en gersåg eller en geringslåda. Skydda utsatta hörn med en snygg hörnskyddslist. Finns i både plast, aluminium och rostfritt.


Enkel självhäftande montering! Handla Ytterhörnlister online från Beijer Byggmaterial. Vi har marknadens bredaste sortiment och levererar Listverk av högsta kvalitet!


Hörnlist plåt

Hos oss hittar du ett stort urval av metallister till ett riktigt bra pris. Våra metallister är snygga, tåliga och hållbara så se till att handla dina lister prisvärt och med kvalitet hos Byggmax. Hörnskydd för ytterhörn av gips. Tjocklek: PVC mm, aluminium mm.


Ger bra slitageskydd på utsatta ställen. Ytter, Innerhörn, flexibla lister och runda hörn. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Stort urval av Övergångslister på HORNBACH. Byggbranschens nöjdaste kunder.


Stora byggvaruhus med Drive-in. I Byggkatalogen kan du söka och jämföra lister av metall samlade på ett ställe. Stålarmerade kantskyddsprofiler som används till att skydda råkanter efter plastgjutning eller klippkanter i plåt.


Här hittar du produktinformation, bilder, broschyrer m m. Märk väggens bredd på baksidan av din list. Ställ in sågen på graders vinkel till höger. Dra sedan fram strecket så att du ser det på framsidan av listen och ändra därefter sågen till graders vinkel till vänster. Tryck ner listen mot anhållet och kapa.


Med ytterhörnlister kan du skydda känsliga hörn. Sedan är listen på plats! Ytterhörnlisten är vinklad grader med lika långa sidor där kanterna är lätt avrundade på den synliga sidan.


En ytterhörnslist fungerar som hörnskydd och används till att skydda känsliga ytterhörn som gipshörn. Materialet som är listen är tillverkad gör den perfekt att ha i badrum och i tvättstuga. Hörnlist med en elegant finish som skyddar hörn från skador. Vid montering rekommenderas att använda montagelim som ett snabbt och säkert monteringsalternativ. Listen är självhäftande och är enkel att montera.


Praktisk hörnlist som är gjord av durkplåt aluminium. Självhäftande hörnskydd av polerat rostfritt stål. Fungerar som skydd samt dekor för ytterhörn i framförallt offentliga miljöer, såsom hotellkorridorer, sjukhus och skolor. Välkommen till safe-side.


Häftämnet är mycket. Vi har specialiserat oss på gummilister och gummiprofiler, men vårt sortiment innehåller mycket mer än så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...