onsdag 25 december 2019

Nätaggregat dator inet

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Här hittar du skärmen du behöver! Dags för ny bärbar dator?


Fri frakt och öppet köp i dagar! Lyssna, spela, skriv ut, surfa och ring. Allt du behöver hittar du hos Clas Ohlson. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.


En dator och alla komponenter inuti behöver elektricitet för att fungera – lösningen är ett nätaggregat. Från den här lådan går strömkablar till alla andra komponenter i datorn och förser dem med ström. Beroende på hur mycket ström din dator behöver krävs det mer och mer effekt från nätaggregatet. En del komponenter kräver nätaggregat med högre kapacitet, men de flesta klarar sig bra på 550W.


Ett nätaggregat av bra kvalitet och med hög effekt kan hålla i många år, så vid nästa datorbyte kan nät­aggregatet med stor ­sannolikhet flyttas med till den nya datorn. Det sker trots allt inte lika stor utveckling på nätaggregatsfronten som på processor- eller grafikkortsfronten. Hur många watt behöver du? Jag ska köpa ny dator , och jag behöver fixa ett nytt nätaggregat i processen.


Inet är Sveriges bästa datorbutik, oavsett om det handlar om stationära datorer eller byggen i egna chassin. I vårt sortiment hittar du allt från de senaste grafikkorten, till kraftfulla processorer och moderkort. Allting du behöver för att bygga en dator som passar just dina. Hej tänkte kolla rätt snabbt om det finns några kunniga personer inom nätaggregat. Köper ett Be quiet!


Nätaggregat är strömkällan för datorn och den monteras i chassit. Ju kraftfullare hårdvara i datorn desto högre effekt måste nätaggregatet klara. Filtrera på egenskaper som effekt, modulär design, format och grad av plus-certifiering.


Rätt bildskärm för rätt ändamål. Först blev datorn instabil - sedan stannade den - skärmen slocknade och det började knattra i högtalarna - stängde av datorn. Satte på igen - då gick proppen!


Om du inte bygger en dator med flera högpresterande grafikkort så behöver du inte ett speciellt kraftfullt nätaggregat. Läs mer och köp här! Om du vill betala mer för ditt nätaggregat så tycker jag att du ska lägga de pengarna på högre effektivitetsklass, till exempel ett Seasonic CORE-GC-65 6W för 8kr inklusive frakt. SSD är inköpt på webbhallen, dock minns jag inte när men den är 2-år gammal, kvitto finns inte.


Grafikkort är köpt begagnat och kvitto finns inte. Allt är testat och presterar otroligt bra. Testa datorn kan du också göra. Hej jag undrar hu jag se hur mycket watt jag har.


Jag vill inte öppna upp min dator så jag undrar om man kan se det någonstans digitalt. Det naturliga sättet att handla hemelektronik. Ny idag jan 21:05. Datorbutiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Corsair RM650i, 650W PSU. Vi skickar datorer och datorkomponenter till hela landet direkt från vårt eget lager. Räkna ut hur kraftigt nätaggregat du behöver.


Med hjälp av ett nytt verktyg från Enermax kan du enkelt räkna ut hur många watt ditt nya nätaggregat ska kunna leverera för att klara av att försörja din dator med ström. Bygg, reparera eller uppgradera din dator med vårt stora sortiment av datorkomponenter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...