fredag 27 december 2019

Videdalsskolan blogg

Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta. Vad har hänt den här veckan? På vår stora skolgård finns det en fin grönyta med kullar och ängsplanteringar där de yngre eleverna gärna håller till på rasterna.


Använd någon av följande länkar för att komma till sidorna: Inloggning för elever. Våra förstelärare verkar inom dessa områden men vi har även förstelärare inom ämnet matematik. All personal arbetar i arbetslag.


Biffar på hönsfärs, gräddsås, serveras med potatis. Villastadsskolan är en F-6-skola med för närvarande ca 2elever. Vi tar emot elever från Kneippen och Borgs landsbygd. Vi hälsar er välkomna till klassens blogg där ni kommer få all information under året. Gå gärna in några gånger i veckan för att hålla er uppdaterade eller prenumerera på våra inlägg.


Följer med intresse din blogg. Videdalsskolan Vecka 3. Jag hittar inte länke till kursen i Stockholm i januari. Snälla kan du skicka mig den!


Läs vad andra personer tycker och dela dina egna erfarenheter. Nu är den i full gång. De första eleverna började när höstterminen startade i årskurs 7. Det finns platser för flickor och lika många för pojkar. Hermodsdalsskolan,. Pedagog Malmö synliggör den kunskap som finns bland Malmös pedagoger och skolledning.


Varje vecka publiceras intervjuer, bloggar och kurser på sajten. Här går cirka 5elever och arbetar cirka medarbetare. Din webbläsare tillåter inte cookies, vänligen aktivera cookies i inställningarna för din webbläsare för att kunna logga in. Välkommen till Fb´s blogg ! Hej det e Mikaela och Elin som har denna bloggen :) Information om oss har ni här: Namn: Mikaela.


Nu startar vi en blogg för er alla föräldrar till barn i skolor i Husie. Kategori: Allmänt Dags att blåsa liv i bloggen igen efter att ha latat mig i snart års tid! Ja så var nytt år och julen och nyårsafton har passerat denna gången också.


Videdalsskolan blogg

Eleverna och deras datorer har nu gått vidare till år med nya lärare. Där i år kör skolans 1-1-projekt igång på. Jag som administrerar sidan heter Johan Magnnusson och arbetar som Mediepedagog på skolan. En blogg om informationskompetens.


Etikett: grundskolan. Publicerat april,. Det är fiona tänkte blogga lite eftersom vi ändå aldrig skriver. Så tänkte göra det. Idag har jag bara kollat på meneksehalil, för er som inte vet vad det är så är det en skit bra turkisk serie.


En lärplattform för er som verkligen vill fokusera på läroplan, resultat och att frigöra tid för lärarna. Jag var till och med klassföreståndare för honom. Henrik – jag skall inte skriva vad han kallades av sina skolkompisar och informellt av lärarna – var annorlunda och initierad om annat än det rent fotbollsmässiga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...