tisdag 14 januari 2020

Humlegården parklek

En gång i månaden har vi personalmöte tillsammans med övriga parklekar på Östermalm. Då öppnar parklekarna först 13. Toaletterna är dock tillgängliga från klockan 09. Se hela listan på parker.


Humlegården parklek

Vi tänder grillen alla dagar klockan 11. Du kan ta med dig egen mat eller så kan du köpa korv av oss. På de onsdagar vi har personalmöten tänds grillen klockan 13. Ledarledd hobbyverksamhet.


Torsdagar klockan 13. Vi firar nationaldagen juni i samarbete med Kulturskolan. Under verksamhetstid finns det även en mängd löst lekmaterial, såsom cyklar, hinkar, spadar, bollar och under vintern pulkor och åkmattor. Det finns många sittplatser, de flesta åt söder och en grillplats.


I en annan del av parken nära Engelbrektsgatan finns bollplan med konstgräs och en yta för street och en ramp för skateboardåkning. Det går att parkera på gatorna runt om, det finns handikappsplatser en bit bort. Det är inga större nivåskillnader för att komma till parken, men en del kantstenar.


De flesta lekredskapen står i san det finns en del kanter runt ytorna men kanterna är oftast låga. Den del av parkleken som ligger v. Karta och andra adresser. Vägbeskrivning Visa större karta. På lekplatsen finns gungor, klätterställningar, lekstugor samt en bandybana och basketkorgar.


När lekplatsen är bemannad kan du dessutom låna cyklar, hinkar, pulkor och bollar. Tipsa oss om ändringar. Tyngdpunkten i verksamheten är förlagd utomhus, men det finns även möjlighet till inomhusaktiviteter. Tyvärr är han noll intresserad av de två småbarnsavdelningarna, nej han har hybris och ska bara vara bland de stora barnen och cykla på deras cyklar eller jaga dem och sätta sig på flaket, helst i farten.


Vi är leverantör till de flesta av Sveriges avancerade hembryggare och mikrobryggerier. Hitta lekplatser, parklekar och plaskdammar. De är spridda över hela staden. Du hittar dem enkelt med hjälp av vår sökfunktion. Stadion är 6meter bort, min promenad.


Humlegården parklek

Parkleken är bemannad följande tider: Sommartid. Vi gjorde bland annat en regnbåge av skräp och knyter makramé. Parken gränsar till Karlavägen i norr, Sturegatan i öster, Humlegårdsgatan i söder och Engelbrektsgatan i väster. Stockholms Östra är 9meter bort, min promenad. Humlegårdens parklek i norra änden av Humlegården är öppen för alla barn och vuxna.


Parklekarna har trevliga utemiljöer där föräldrar och barn kan vistas. Det cyklas, klättras, leks och fikas överallt. Precis som vanligt. Iklädd sin snickarväst. För många är han – och västen – synonymt med Östermalms parklekar.


Humlegården, parklek Lekplats och parklek stockholm. Linda har angett jobb i sin profil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...