tisdag 14 januari 2020

Humlegården sigtuna

Humlegården sigtuna

Humlegården i Sigtuna driver rehabilitering. Anläggningen är öppen för alla men har särskilda resurser och tillgänglighet för personer med rörelsehinder och neurologiska diagnoser. Verksamhet drivs även i Valjeviken, Mättinge och Sundbyvik. Huvudman är den ideella organisationen Neuroförbundet. Hemsida: humlegarden.


Projektet resulterade bland annat i nya patientrum, en gymnastiksal och tillhörande terapirum. Om- och tillbyggna samt detaljplan för rehabiliteringsverksamhet med inriktning på bland annat stroke- och MS-patienter. Vi värnar om miljön. Beställare: AB Sigtunahem. Visa på karta Vägbeskrivning.


Stora Gatan 6 SIGTUNA. Renovering och saneringsarbeten i Sigtuna. Diverse arbeten med rivning av fuktskadat gammalt material runt rehabiliteringspool samt restaurering.


Humlegården sigtuna

Uppsättning av nya duschar, nytt kakel, rörarbeten, spackling och färdigmålning även av flera andra utrymmen. Inriktningen är rehabilitering för personer med neurologiska diagnoser och, de senaste åren reumatologi. Anläggningen har plats för inneliggande rehabiliteringsgäster förutom dagrehabilitering.


Parker i Sigtuna kommun. De har betydelse för biologi, klimat och som en del i den vackra staden. Merparten av donationsfonderna avser att stödja personer eller familjer med låg försörjningsförmåga, men det finns också fonder som är till för att uppmuntra eller främja barn och ungdomar. Sigtuna församling är Sveriges äldsta levande församling, och än idag bjuder Mariakyrkans klockor in till gudstjänst flera gånger i veckan.


Humlegården sigtuna

Många barn och vuxna låter sig döpas här och bli en del av gemenskapen. Här på hemsidan hittar du information om våra olika gemenskaper och events, och hoppas att du hittar något som gör dig nyfiken! Det nyfunna runbenet från kv. Foto Magnus Källström. Våra vårdboenden ligger i områden som är lugna och naturnära.


Sigtuna rådhus är den mest avbildade och bekanta byggnaden i staden. Stiftelsen Mälargården Rehab Center. Om forskningen kring de runristade lösföremålen från Sigtuna , se även här. Runblecken från Sigtuna finns också behandlade i en färsk avhandling av Sofia Pereswetoff-Morath. Förr kallades fastigheten Västra kvarteret nr 2. Huset kallas därför Gamla Tvåan i folkmun.


Lehmannska gården är en annan benämning (efter porträttmålaren Lehmann, en av alla hyresgäster som passerat revy här). Flera oväntade fynd har gjorts och de preliminära resultaten tyder på att delar av den historiska kartan. Valjeviken i Sölvesborg driver folkhögskola, rehabilitering, läkarmottagning och konferensverksamhet. SvenskBrf erbjuder alla bostadsrättsföreningar i Sverige en hemsida med intranät. För att aktivera sidan klickar ni på knappen nedan.


Så snart aktiveringen är klar kan ni redigera sidan själva. Tidigare ägare var Rikshem. Den första februari öppnat ett nytt LSS-boende i Sigtuna. Sigtuna Hundhus ligger nära till hands för alla boende på Wenngarn.


Humlegården sigtuna

Där finner du hunddagis, hundpensionat, hundpsykolog, hundfrisör, privatträningar, föreläsningar, butik och hundkurser. Sedan tusen år tillbaka har Wenngarn ständigt förändrats från storgods till nu -byastuga eller folkets hus på Wenngarn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...