torsdag 23 januari 2020

Salsakurser i gävle

Du kan förfina sökresultatet genom att bland annat filtrera på kategori och ort eller sortera listan efter pris eller betyg. Gå en danskurs idag! Alla är varmt välkomna att delta i salsa, merengue, bachata, zouk och kizomba dansen på onsdagarna i Kulturhuset i Gävle (Hamiltongatan samma byggnad som fängelsemuseet). Den 30:e maj är sista dans tillfället för den här terminen.


Under tidens lopp har salsan blivit allt mer mångfasetterad och innehåller influenser från många olika kulturer och dansstilar. Salsakurs för nybörjare. När du älskar att dansa. Nu öppnar vi upp möjligheten för dig att ha danskurser i salsa där du är.


Bjud in vänner, kollegor eller familjen, hyr en lokal och förbered för en trevlig kväll. Lär dig något nytt eller utveckla ett intresse! Här finns de bästa kurserna i Gävle samlade på ett ställe.


Välj bland kurser i dans, foto, språk, matlagning, skrivande och mycket mer. Filtrera för att hitta en kurs som passar dig. Letar du efter en Danskurs i Gävle ? Ta vara på ditt intresse och hitta en Danskurs nära dig! Danskurser på Folkuniversitetet handlar om rytm och rörelse, koordination och känsla, energi och estetik.


Både kroppen och själen fylls av glädje när du dansar. Denna salsakurs fokuserar på den Kubanska stilen samtidigt som den också ger grunden till olika stilar. Varje kurs innefattar tillfällen á minuter. Kom med och ta dina första steg in i salsavärlden med Lina Isidorsson och Samuel Maza från Club Bailamore.


Hitta en Latinamerikansk dans nära dig och gör ett intresse till en hobby. Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar. Hoppas att ni alla haft ett trevlig nyårsfirande med mycket dans och glädje. Gävle , förklarar styrelsemedlem Jasmina Bisevac. I morgon bär det av till Gävle för mig.


Det r en mini salsa weekend. Vi ska åka dit och hålla salsakurser och sen blir det fest hela kvällen :) Ett dygn med underbara rytmer, musik och dans! Ska se vad det kan bli för härligt nykomponerade låtar efter den är helgen?


Den som gillar teknisk fotboll och kan dansa salsa har fått en ny klubb. Men Gävle Latino FK är. Här kan du söka kurser eller evenemang hos ABF. Stockholm salsa dance - WE MAKE PEOPLE DANC. Tropical animation 16.


Buss anländer till Gävle BOKA DIN PLATS IDAG - KLICKA. Uppvisningen är fördelad på tre föreställningar. Danza i Gävle är för alla som älskar dansa till latinoamerikanska rytmer samt kizomba(från Angola).


Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund. Vi är politiskt och religiöst obunda och erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar, kulturevenemang, scener, replokaler och mycket mer. Hos oss hittar du kunskap om djur, natur, miljö, kultur och musik. Lista över friskvårdsaktiviteter och träningsformer som arbetsgivaren kan erbjuda skattefritt. Vi har haft en underbar höst med bachata och salsakurser samt superroliga Bailamore Fridays.


Söndag september har du möjlighet att avsluta sommaren på bästa sätt med familj och vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...