måndag 3 februari 2020

Hydraulcylinder dubbelverkande

Hydraulcylinder dubbelverkande

Ledlager som infästning är det mest förekommande men vi tillverkar cylindrar med allt från gängad stång till fläns eller okinfästning. Visar produkter. Dubbelverkande hydraulcylinder.


Hydraulcylinder dubbelverkande

Hos oss hittar ni ett stort utbud av dubbelverkande och enkelverkande hydraulcylindrar. Hydraulcylinder 50x30X150. Inbyggnadsmått 3mm Arbetstryck max 2bar. För att förstå vad en dubbelverkande hydraulcylinder är och hur den fungerar så måste man först få en förståelse för vad hydraulik är. Med hydraulik kan man med hjälp av vätska styra och överföra energi.


Kolvstången är hårdförkromad som skydd mot korrosion. Stödring i legerat stål för att ta upp sidolaster. Speciell hydraulcylinder tillverkas för att mäta och i önskat material. Nedan kan du se vårt hydrauliska cylinderns standardprogram.


En dubbelverkande hydraulcylinder jobbar åt båda håll, medan en enkelverkande cylinder endast har vätsketryck på ena sidan om kolven. Det du behöver kontrollera innan du gör din beställning är dels vilket inbyggnadsmått din befintliga hydraulikcylinder har, dels vilken slagkraft och slaglängd som krävs för det aktuella systemet. Se hela listan på amabhydraul.


Vi kallar vår standardserie av dubbelverkande hydraulcylindrar för DA250. Den rymmer moduluppbyggda cylindrar med ett maximalt arbetstryck på 2MPa (2bar). Serien kan kombineras med olika infästningsalternativ och kan levereras i cylinderrörsdimensioner från – 1mm. På så sätt kan den användas för en mängd olika applikationer. Hur fungerar dubbelverkande hydraulcylindrar?


Det är viktigt att tätningarna i de olika komponenterna i en hydraulcylindern fungerar effektivt så att det inte uppstår läckage. Kolv med löstagbar gängad sadel ger möjlighet att använda olika tillbehör. Skrapringar skyddar insidan mot nedsmutsning och ger längre livslängd.


Cylinderdiameter utv. Infästningshål: 25mm. Medan den dubbelverkande teleskopcylindern ger kraft i två olika riktningar ger enkelverkande teleskopcylindrar endast en tryckande hydraulkraft. Som hydraulcylinder -tillverkare använder vi oss enbart utav högkvalitativt material för att garantera ett perfekt resultat.


Hydraulcylinder dubbelverkande

På så vis kan du hos oss på Nevo Maskin ta del av en enkelverkande hydraulcylinder eller en dubbelverkande hydraulcylinder av absolut högsta kvalitet. Vi tillverkar även cylindrar med speciella funktioner, t ex teleskopscylindrar, hålcylindrar, trelägescylindrar, cylindrar med genomgående kolvstänger, cylindrar med inbyggda ventiler mm. Våra cylindrar tillverkas i de flesta material, såsom stål, rostfritt, syrafast, aluminium, mässing, plast.


Användningsområden. Teleskopiska, en cylinder som har lång slaglängd med kort inbyggnadsmått, i princip är det flera cylindrar i varandrda där den inre cylindern är kolvstång till den yttre. Svensktillverkade kvalitetscylindrar!


För ny dubbelverkande hydraulcylinder , vi jobbar med ingenjörsavdelningen för kundens bekvämlighet och göra prototypen i tid. För hög kvalitet dubbelverkande hydraulcylinder I konkurrenskraftigt pris utvecklar vi tillförlitliga delar i huset eller arbetar med pålitlig underleverantörer för att ge kunderna produkter med realt konkurrenskraftigt pris än andra leverantörer vem. Installation av hydraulcylinder dubbelverkande För att ni ska få all den hjälp som ni behöver med era maskiner kan ni alltid vända er till Mchydraulic. DUBBELVERKANDE CYLINDRAR.


Vi erbjuder ett komplett program av dubbelverkande cylindrar inom dimensionsprogrammet øupp till ø3mm med slaglängder upp till m beroende på dimension och vikt. I vårt sortiment kan du hitta dubbelverkande hydraulcylindrar och packningssatser av hög kvalitet. Vi distribuerar hydraulcylindrar från Parker, en av världens största leverantörer av hydraulik. Inder ca Dessa cylinderserier är lämpliga att använda både vid industriella och mobila applikationer.


Ett stort antal varianter medger anpassning till olika miljöer och driftförhållanden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...