tisdag 25 februari 2020

Kabeldon avslut

Avsluten för utomhus har fasta skärmar som ger en förlängd krypsträcka. Avslutningarna levereras i satser för 1- eller 3-fasförband. I satser med utomhusavslut för 3-ledarkabel ingår grentätning och skyddsslang i krymp.


Artikelinformation. Har fasta skärmar som ger en förlängd krypsträcka. Konstruktion: Muffkroppen är tillverkad i tvärbunden HD-polyeten (PEX) med nedre delen transparent, så att oljenivån kan. Levereras komplett med kabelskor. Produkterna säljs främst via grossister och OEM i Norden till kunder mestadels inom nätbolag, industri och fastigheter.


Kabelskåp från Kabeldon. Tillverkad i silikongummi med integrerad fältstyrning och toppmätning. För tre stycken 1-ledare. QB-Skarv och avslut LSP Övrigt. Antalet skarvar och avslut relativ vald spänning och kabeldiameter beror på.


Behandlingsanläggningarnas stora behov av täckmassor till avslutning av deponier är exempel på en betydande faktor. Skyddshuv för avslutning utomhus till kV plastisolerad jordkabel. En produktbeskrivning är inte tillgänglig.


Tillgänglighet i Expresser. Voltimum - Voltimum är en portal med verktyg. På stationssidan har Transfix medverkat med enheter som bygger på enkla.


Kabeldon avslut

Satsen innehåller kontaktpressningshylsor som är isolerade med limbelagd. Robusta och korrosionsbeständiga kapslingar. Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Sveriges ledande el-teknikgrossist.


Carina har angett jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, se Johans kontakter och hitta jobb på liknande företag. Johan har angett jobb i sin profil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...