tisdag 3 mars 2020

Intervallträning spotify

Intervallträning spotify

Werbefrei und immer verfügbar. Bedingungen gelten. Grenzenloser Musikgenuss für alle. Förbättra dina tider med intervallträning , tipsar Tjejmilens träningsexpert Anders Szalkai.


Här är spellistan som ger dig tryck i benen. Fler spellistor för löpning från Tjejmilen Beats hittar du på Tjejmilen Beats Spotifyprofil. Spotify är en digital musiktjänst som ger tillgång till flera miljoner låtar. Du kan se ditt faktureringsdatum och hantera din plan på din kontosida. Så här ändrar du dag för din Spotify -betalning: Avsluta din aktuella prenumeration.


När din kontosida har ändrat Spotify Free (under Din plan) kan du prenumerera på Premium igen den dag du vill bli debiterad. Intervallträning – så får du bättre kondition. Lyssna via Spotify eller följ den här länken.


För att få ut bästa möjliga resultat är det viktigt att jobba hårt och våga låta pulsen rusa i höjden. Här kommer tre tips på bra intervallupplägg som funkar lika bra inne som ute. Träningsmusiken på Spotify som får dig att lyfta tyngre och springa snabbare – än någonsin Finns det något bättre än när favoritlåten dyker upp i lurarna under löprundan – och du får trycka ut din allra sista energi till de där tonerna som alltid gör dig taggad till tusen?


Spela en låt i Spotify eller på webbradion, så ser du vilken BPM låten har. Det enda du behöver göra är att välja vilket bpm omfång låten ligger inom. Jag tycker att programmet är riktigt bra och visar hyfsat OK siffror. Musiktjänsten Spotify har gjort en lista med de populäraste träningslåtarna i Sverige och resten av världen – och det finns massor av inspiration att hämta.


Edit: På min spotify har jag också lagat en lista för intervallträning , som du hittar här. Listan är minuter lång, och passar perfekt som ett intervallträningspass för löpning. Posts about intervallträning written by LindaKW. Det är bara att följa tempot!


Grym för intervallträning där du kan ställa in varvtider så att musiken byts mellan arbete och vila. Den har också gps-stöd och går att använda. Hitta spellistor och playlist från Spotify till dina löprundor eller promenader. Bränn fett med högintensiv intervallträning Högintensiv träning är både effektivt och trendigt. För dig som vill gå ner i vikt eller komma i riktigt bra form snabbt bör högintensiv träning vara ett självklart inslag i ditt träningsschema.


På Spotify finns många spellistor med låtar som signalerar när det är dags att köra och pausa. Denna musik kan vara bra vid intervallträning eller när man vill varva gång och löpning. Med GB inbyggt minne, och med den nya Spotify -appen, går det att föra över spellistor direkt i klockan.


Hörlurarna kan du också koppla till klockan - du kan med andra ord lämna telefonen hemma på löpturen. Detta är tveklöst en fulländad klocka som inte saknar någon funktion. Varje medlem är ansvarig för sina inlägg. På spotify hittar du min Tabatalista eller rättare sagt hela passet med uppvärmning min, tabata min och en kort stretch (låt).


Musiken är alltså i färdiga ronder med en röst som räknar in dig och talar om när du ska vila. Så du behöver inte tänka på att hålla koll på tiden själv. Spotify -koppling med dessa specialfunktioner finns dock enbart i Ios-versionen av appen och i Android-utgåvan får du nöja dig med att spela musiken från standardappen i din mobil.


Utöver musikfunktionerna som även låter dig välja en “powersong” som går igång när du behöver extra pepp så finns möjligheter att sporras av vänner. HIIT the Ground är ett kort och effektiv högintensivt pass. Konditionsintervallerna är korta och intensiva och i styrkeintervallerna använder vi den egna kroppsvikten och glidmattor för att utmana core, styrka, balans och stabilitet. Den här typen av pass är satta mer i system än en fartlek och kan variera från mycket korta till långa intervall.


I träningsplanen finner du exempel på båda. Under intervallpass vill vi jobba hårt under kort ti vila och upprepa. Vi vill få upp pulsen i zon och sedan återhämta oss så pulsen sjunker ordentlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...