måndag 9 mars 2020

Iphone 6 laddare pris

Bättre för världen, och plånboken. Alla våra produkter är genomgångna och noggrant testade på komponentnivå av våra tekniker. Beställ online redan idag. I priserna ingår momsen ( ). Leveranskostnader ingår dock inte, om inte annat anges.


Iphone 6 laddare pris

Momssatsen för produkter som betecknas som tjänster enligt EU:s momslagstiftning är , vilket motsvarar momssatsen i det land eller den region där Apple Distribution International Ltd. För oss är det viktigt att kunna erbjuda dig kvalitativa produkter till låga priser , därför har vi just valt att ha produkter från välkända varumärken i vårt sortiment. Men det går även självklart bra att köpa en ny komplett mobilladdare där båda delar ingår. Se hela listan på teknikdelar. I stället ingår fortfarande Apples strömadapter på 1A i strömstyrka och med en effekt på 5W.


Tyvärr är utbudet på laddare med USB-PD väldigt begränsat då Apples USB-C-strömadapter utgör majoriteten av laddare. Men häng inte läpp för det. Att ladda sin mobil snabbt och effektivt med dagens nya teknik i all ära. Inte bara när du har mobilen under uppsikt i soffan, utan även när du ligger och sover. Kort och gott betyder detta att produkten har klarat säkerhetstester hos Apple och därför utrustats med ett chip inuti kabeln som talar om för din enhet att den uppfyller kraven.


Håll utkik efter CE-märkning och MFi-logga om du vill känna dig helt säker. Lightning-motsvarigheten, är också kompatibel med äldre modeller av iPad och iPod. Stort utbud av laddare till alla iPh modeller. Vi är Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter.


Hos oss hittar du de senaste nyheterna från Apple till ett mycket bra pris. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


Iphone 6 laddare pris

Med en billaddare är din telefon alltid fulladdad när du når din destination. Köp billiga och praktiska Apple laddare till dina Apple enheter. Nya produkter dagligen och billig frakt. Brett utbud av mobilladdare.


Fri frakt fr 399kr. Snabbladda telefonen eller ladda i bilen. Mobilladdare till din mobil! Inga problem vi har laddare för alla behov. Priset inkluderar självklart både batteri och arbete.


Iphone 6 laddare pris

Allt från grafikkort till barebone. Hitta din favorit och köp den idag! Vårt stora, välfyllda lager ligger placerat i mellersta Sverige som gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder marknadens snabbaste leveranser - helt gratis. Vi har det du letar efter!


Tillbehören är noga utvalda och testade för att klara vardagens påfrestningar och skyddar din telefon från stötar och fall. Ta dig tiden och upptäck vårt erbjudande och skaffa ett externt batteri, trådlös laddare eller något annat användbart tillbehör. Du kan också spara pengar eftersom våra priser är väldigt.


Och priserna - ja, de är i helt. Du behöver en bil laddare för. Det kräver laddning. Ladda din mobil utan krångel med kablar.


Kom ihåg att kontrollera att din mobil har stöd för trådlös laddning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...