onsdag 18 mars 2020

Jbl go högtalare

Jbl go högtalare

Vi erbjuder Högtalare av högsta prestanda från de popläraste leverantörerna. Stort sortiment av tillbehör. Skal, headsets, wearables, m. Dags för ny bärbar dator? Vi har laptops för alla behov. Allt från grafikkort till barebone.


Jbl go högtalare

Hitta din favorit och köp den idag! Enklare och snabbare shopping. En oberoende tjänst som hjälper dig att jämföra produkter och tjänster online. Se vårt urval av Högtalare. Delbetala i upp till månader.


Den har även en praktisk brusreducerande högtalartelefon så att du kan svara på samtal utan att stänga av högtalaren. Produktinformation. En bärbar högtalare som låter dig njuta av musik, podcasts eller ljudböcker på resan eller altanen.


Go har en speltid på timmar. Tack vare att den kan anslutas till bluetooth så kan du styra musiken med telefonen. Ett supersmidigt sätt att få tillgång till mycket musik. JBL:s hemmahögtalare och soundbars fyller ditt hem med högkvalitativt ljud. Uthomhushögtalare för alla väder, soundbars eller röstaktiverade högtalare.


Vi kan multimedia - hitta det du behöver hos Clas Ohlson. Beställ enkelt online. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Upp till timmars speltid.


Jbl go högtalare

IPX- strandfest, poolparty eller dans i regnet är inga problem. Vadderad axelrem med flasköppnare. Vatten- och dammtät enligt IPTill poolen. Anslut högtalaren via kabel till ljudkällan, mobilen etc.


Bluetooth ger smidig användning och trådlös frihet. Ljudet är dock inte mer än godkänt och batteritiden är inte den längsta. Strömma musik trådlöst i upp till fem timmar med kontinuerlig JBL -ljudkvalitet.


GO gör succé med sin nya vattentäta IPX7-design, så att musikälskare kan ta med sig sin högtalare till poolen eller stranden. JBL GO ger dig JBL -kvalitetsljud överallt. JBL Go 3:s mycket bärbara design passar bra ihop med de senaste stilarna, och dess färgglada tyger och uttrycksfulla detaljer gör att den ser lika bra ut som den låter. Musiken som spelas alla dagar eller den som ska ha extra tryck på festen – JBL har högtalare som ger det rätta soundet.


Högtalaren är kanske den viktigaste komponenten i en hifi eller hembioanläggning. Lyssna, spela, skriv ut, surfa och ring. Allt du behöver hittar du hos Clas Ohlson.


Jbl go högtalare

Snabb leverans inom hela Sverige. Köp Högtalare hos Conrad. Ta med dig musiken Kom in i semesterstämningen och dela ditt glada humör och din musik med andra. En ögla ska förenkla att plocka upp den, och öglan är utspänd för att vara stor nog att trä i ett finger.


JBL Go är företagets minstinghögtalare, liten nog att rymmas i en handflata. Högtalaren har timmars batteriti är damm- och vattenskyddad enligt IP6 och kostar 5kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...