torsdag 26 mars 2020

Johannesskolan

Johannesskolan

Tjänster: Återse dina skolkamrater! Här finns klasskort och, minnen från din skoltid! Vi är den enda kristna skolan i Östergotland och tror att kristen utbildning bidrar till ett bättre liv för varje elev. Johannes har en lång tradition av tvåspråkig undervisning.


Denna undervisning är reserverad för elever som har engelska och svenska som dagligt umgängesspråk med en eller båda vårdnadshavarna. Närmaste busshållplats: Roslagstull, buss 50. Rådmansgatan km.


Det finns grönområden och kulturella aktiviteter som teater, konsthall, biografer och konserthus i närheten av skolan. Tillsammans skapar vi en skola som elever, vårdnadshavare och personal känner stolthet för. En viktig del i detta är vårt aktiva kvalitetsarbete där vi fokuserar på kooperativt lärande och fritidshemsutveckling. Johannebergsskolan består av två skolenheter med olika pedagogisk inriktning: Johannebergsskolan Estetisk från förskoleklass till årskurs och Johannebergsskolan Montessori från förskoleklass till årskurs 5. Vi har även ett fritidshem. På Johannebergsskolan går cirka 6elever.


Johannesskolan

Här levereras hög kvalitet på undervisningen samt skapas de bästa förutsättningarna för utveckling och lärande. Vi är en skola som präglas av engagemang och goda relationer där vi tillsammans gör skillnad på riktigt! Bland de första som John Smedberg formade fanns t. Vägbeskrivning Visa större karta. Det har gått sju veckor sedan eleverna fick personliga skoldatorer då de kom tillbaka från påsklovet. Stiftelsen Församlingen Agape, Norrköping.


Lars delar här med sig av sina erfarenheter från den första tiden. Skolmaten för Johannebergsskolan. Hönsfärslåda med kokt potatis och brunsås. Pedagogisk Inspiration Malmö. Waldorfpedagogiken är en internationell, allmänmänsklig skolform som finns över hela världen.


Biffar på hönsfärs, gräddsås, serveras med potatis. Som ett steg i vår utveckling har vi bytt namn – från och med december har Karl Johans skola blivit Pops Academy Karl Johan. Kilowattskolan 5meter.


Malmö International School 3meter. Monbijouskolan 6meter. Möllevångsskolan 6meter. Läslustveckan” blev en stor framgång och det är inte omöjligt att vi gör om satsningen i någon form, säger läraren Danielle Rosman.


Johannesskolan

Din webbläsare tillåter inte cookies, vänligen aktivera cookies i inställningarna för din webbläsare för att kunna logga in. Skolaär ännu inte anpassad för den webbläsare du nu använder. I dagsläget kan Skolaanvändas med Internet Explorer, Firefox, Chrome samt Safari.


I närheten av Johannesskolan. Så väcker Johannesskolan läslusten hos sina elever Med hjälp av drama, fakta och massor med böcker hjälpte lärarna på Johannesskolan i Norrköping sina elever att hitta läslusten. Nationell Arkivdatabas. Du kommer att ingå i skolans ledningsgrupp, som förutom dig består av rektor, två biträdande rektorer och en administrativ chef. Som biträdande rektor är du underställd rektor och verkar inom ramen för den delegation du får.


Johannesskolan

Rapportera ett fel. Johannesskolan är en F-skola som ligger på Möllan omgiven av stadens kulturutbud och våra vackra parker. På skolan har vi ett förtroendefullt klimat där medarbetare och ledning arbetar sida vid sida för att skapa en skola vi alla känner stolthet för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...