tisdag 10 mars 2020

Kattlåda utan lukt

Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Adtraction Marketing AB och Adrecord.


Med en självrengörande kattlåda kommer du inte bara undvika lukt och kattsand över hela rummet utan även slippa att dina händer kommer i kontakt med varken avföringen eller den smutsiga kattsanden. Det finns en del olika alternativ på marknaden och vi har tagit fram de bästa modellerna för dig och din katt. Ta bort avföring och urin varje dag, och se till att all sand byts ut minst en gång i veckan.


På så sätt bäddar du för en ren kat tlåda utan obehaglig lukt. Du minskar dessutom risken att katten ska söka sig någon annanstans när det är dags att uträtta behoven. Både människor och katter trivs i rena miljöer. Klumpbildande kattsand av hög kvalitet som eliminerar dålig lukt Fräsch kattlåda utan odör!


Kattlåda utan lukt

Kattlåda Oster Odor Remover har en inbyggd elektronisk luktborttagare som effektivt tar bort oönskad lukt från kattlådan. Med sin innovativa och tysta fläkt, som kan slås på och av manuellt, filtreras dålig lukt bort. Denna revolutionerande filterteknik eliminerar upp till oönskad lukt. Peewees kattlådor, Savic Hop In Toilet och Modkat lådan är några av våra kundfavoriter!


Med rätt kattlåda och en bra kattsand blir toalettbestyren enkla och luktfria. Vi har mycket att välja på och tillbehören du inte vill vara utan. Man ska inte behöva acceptera något annat än en luktfri kattlåda till katten. Delio Kat tlåda är i grunden en enkel kattlåda av plast. Den har en hög och vinklar kant runom vilket gör att kattsand inte lika lätt hamnar utanför.


Katter tycker om att gräva och kratta i sin låda så vi rekommenderar en hög kant eller tak. Det här är det mest ekonomiska alternativet till din katt. Varje gång du byter ut kattsanden bör du även tvätta kattlådan. Använd inte kemiska produkter.


Gör det med varmt vatten och tvål. Rengör även golvet. Ifall din katt stannar i huset och gör sina behov i en kattlåda så är det viktigt att du känner till några trick för att det inte ska lukta illa. Ha då minst en låda per katt. Våra katter är renliga djur som dessutom vill ha sitt revir för sig själva.


Kattlåda utan lukt

Genom att ha flera lådor undviker du också olyckor i hemmet. En bra kattlåda hindrar lukt från att sprida sig i hemmet. Hadde låda med tak på förut men tyckte det va bättre utan nu kommer jag ihåg att rensa oftare och därav luktar det mindre, med tak så glömde jag av det när jag inte såg skiten. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Lägst priser på Kattlåda Spara pengar här!


Vår testvinnare – Petsafe Scoopfree Ultra Kattlåda. Det är inget snack om saken, katten trivs och du kommer älska den! En nytänkande kattlåda där tekniken får skina. Den undviker damm till och lukten minimeras kraftigt då den automatiskt skyfflar undan avföringen. För oss kattägare finns det dessutom andra fördelar med dessa lådor.


Taket på kattlådan minimerar nämligen dålig lukt och håller i större utsträckning sanden innanför väggarna och inte ute på golvet! Köp kattlåda med tak eller utan i butik eller direkt online på granngården. En kattlåda som inte rengörs ofta kan snabbt börja lukta illa.


En oskött kattlåda kan också leda till att katten uträttar sina behov på andra platser i hemmet. Lådan ska också kunna tömmas på ett smidigt sätt så att du kan städa den mer grundligt då och då. Men viktigast är nog att katten trivs med lådan. Trixies kattlåda är har en mycket smart, hygienisk och praktisk design.


Den består nämligen av två underdelar och en sil som du lätt kommer åt då den är överst. När du sedan vill rengöra lådan så tar du bara loss kanten, lyfter lite på silen och skakar till du bara har klumparna med avföring kvar. I kattoaletten Flip Cat finns ett kolfilter som förhindrar dålig lukt och en plastlucka som katten lätt tar sig in och ut igenom. Levereras med tillhörande sandspade. Bredd: 45cm Längd: 58cm Höjd: 42cm.


Välj mellan flera olika färger! Den röda kattlådan har en mer cerise framtoning än vad som framgår på bilden. Kolla in vårt test för att investera i den rätta kattlådan för just din katt och ditt hem. Savic Cat Toilet Pan Nestor kattlådan är både lätt och snabbstädad tack vare den uppfällbara fronten vilket gör att du inte behöver ta av hela locket när du ska städa.


Kattlåda utan lukt

Snygg och modern kattoalett med kolfilter som suger åt sig den värsta odören från kattlådehuset. Plasten är tillverkad i lager för att hålla helt tätt utan att lukta. Den svenska kattlådan med dubbla bottnar.


PeeWee-kattlådan hålls kattens tassar rena och torra, och huset fritt från damm och obehagliga lukter. Tvätta kattlådan med något mildare och gärna neutral lukt. Ett milt hårschampo utan parfymering kan fungera utmärkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...