fredag 3 april 2020

Jula skjutmått

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris. För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv!


Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och tryckluftsprodukter. Skjutmått tillverkat av stål.

På Jula siktar vi högre. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Tillverkat av rostfritt stål.


Drivs av SR44- eller LR44-batteri (säljs separat). Två skjutmått med 1mm respektive mm mätområde. Mikko Anttonen, 2 köpte tre skjutmått på Jula. När han dubbelkollade verktyget med ett annat mått upptäckte han att mätverktyget visade fem millimeter fel.


Det här hade kunnat vara.

Allt inom Mätverktyg Byggpennor Linjaler Meterstockar Måttband Mätinstrument. Verktygsboden har ett brett utbud av skjutmått. Den här produkten är helt stoppad och de som köpt ett felaktigt skjutmått är naturligtvis välkomna att kontakta Jula för en reklamation, säger Magnus Ljung, pressansvarig, till Aftonbladet. Jula understryker att det endast är ett begränsat antal av alla skjutmått de säljer som riskerar att visa den lite annorlunda skalan. Måtten ska nu vara bortplockade ur sortimentet.


En kompis hade ett skjutmått med Imperialskala uppdelad i tiondelar. Jag som har caddat något kretskort har ju stött på mils. Första gången trodde jag knappt det var sant, men mils är en tusendels tum, typ millitum. Enkelt skjutmått för in- och utvändig mätning samt mätning av djup. Lättanvänt digitalt skjutmått i metall med en noggrannhet på mm.


Omställbar mellan millimeter och tum. Nollställningsknapp. Digitalt mätverktyg. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor.


Så det finns ingen orsak till att Jula ska acceptera återlämning av skjutmåtten. Kan du redogöra lite utförligare för oss andra som bara har hört talas om imperial yard och som sist jag tittade fortfarande var tum på en yard. Kolla på skjutmåttet en1.

Tumstocken nedan alla från den utmärkta Svenska Hultafors har varierat under århundrade. Den i mitten är graderad i Svenska verktum en raritet i verktygslådan. Jula finns inte här och de andra affärer som finns är det samma 20mm som gäller för det. Har du mätt med skjutmått så den inte är mm?


Mikrometern är dessutom betydligt exaktare än ett skjutmått. Edit: Jula har en mikrometer för 1kr, som säkert duger utmärkt till mätning av. Jula återkallar skjutmått efter måttmiss.


Läs mer på Aftonbladet. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Har ni egna millimetrar på era skjutmått på Jula ? Ska köpa ett digitalt skjutmått för handladdningen.


Funkar ett från Jula för 2spänn tillfredsställande eller ska man satsa på ett proffsmått. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Här hittar du rikt- och planhyvlar från Luna, Holzmann, Bernardo, Ferax och Powerplus. Oavsett om du är privatperson och söker en liten maskin för hobbyarbete i garaget eller om du är på väg att starta en snickerifirma så kan du hitta en passande rikt- och planhyvel här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...