tisdag 21 april 2020

Kärcher fönstertvätt test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Passar dig som vill ha en fönstertvätt med hög kapacitet som får fina omdömen av kunderna. Den jobbar tyst, har ett bekvämt handtag och lämnar ett nästan perfekt resultat efter sig.


Dags för fönstertvätt? Testfakta har testat sex batteridrivna skrapor som suger upp smutsvattnet och lovar både bättre och effektivare rengöring. De bedömer den som tystare än de flesta andra högtryckstvättar, och överlag presterar den bra i alla deras tester. De tyckte att den var bra på att rengöra tegel och utemöbler, och de upplever den också som behändig då maskinen har inbyggd förvaring för tillbehören och för att handtaget är fällbart. Läs något fönstertvätt test så att du får en bra bild av vad marknaden erbjuder och ta sedan ett beslut vilken som är den bästa fönsterputsen för dig.


Vissa kallar batteridriven fönsterskrapa för fönstertvätt, men vi insåg att det är en felaktig benämning. En batteridriven fönsterskrapa gör inte hela jobbet med att putsa dina fönster. Konceptet med batteridriven fönsterskrapa bygger på att du först tvättar fönstren noggrant. Resultatet när du skrapar fönstren med fönsterskrapan är mycket beroende av hur väl du har tvättat fönstret först. Till de flesta batteridrivna fönsterskrapor vi testade följer en liten sprayflaska, som det sitter en microfiberduk monterad på.


Kärcher fönstertvätt test

Efter det tar du den batteridrivna fönsterskrapan och skrapar som vanligt. Skrapan suger upp det smutsiga vattnet efter hand som du skrapar. Smutsvattnet hamnar i en behållare på fönsterskrapan. Det gör att det uppstår färre märken och ränder jämfört med om du skrapar med en manuell skrapa. Innan man kan komma.


Se hela listan på byggahus. Ett fönster smutsades ner med vatten blandat med matolja. Med fingrar kladdiga av lite havregrynsgröt kompletterade vi med ett par fläckar på fönstret. När det hade torkat in lite tvättade vi fönstret med vatten blandat med lite diskmedel, med hjälp av sprayflaskan med microfiberduk. Vi testade sedan hur var och en av fönsterskraporna presterade på följande områden: 1. Hur perfekt skrapat fönstret blev, mängden märken och ränder som var kvar efter skrapning.


Kärcher fönstertvätt test

Hanterbarhet och ergonomi, hur bekväm den batteridrivna skrapan var att använda. Ljudnivån mättes i dB med hjälp av appen Buller. Vi tog även in uppgifter på och vägde in pris, vilka tillbehör som medföljer, laddningsti arbetsbred vattenbehållare och vikt i vår bedömning av respektive fönsterskrapa. Vi bedömde att den medföljande sprayflaskan och microfiberduken man kan. Vårt test visade att den batteridrivna fönsterskrapans form, framför allt höjd på vattenbehållaren och placering av handtaget, spelar stor roll för hur bra resultat man får när man skrapar med den.


En hög stor behållare försvårar fönsterskrapningen. Vår testvinnare är fönsterskrapan Bosch GlassVacsom får betyget av 5. Bosch GlassVac har en överlägsen utformning med en liten kompakt behållare, som gör att man kommer åt i alla hörn och kan skrapa i ett svep ända ner i kanten. På så sätt lämnar den minst märken efter sig av alla testade fönsterskrapor. Det är en robust utformad kvalitetsmaskin med bra förmåga att suga upp smutsvattnet, i jämförelse med konkurrenterna. Den är också ett par hundralappar billigare, men den har inte samma fulländade form som Bosch för att komma åt längst ner och avsluta skrapningen i ett svep.


Gillar man maskiner kan det säkert vara roligare att putsa fönstren med en batteridriven fönsterskrapa. Och det ÄR bra att smutsvattnet sugs upp och man inte behöver ha en trasa i ena handen när man skrapar för att torka bort överflödigt vatten. Schau Dir Angebote von ‪Kaercher‬ auf eBay an. Sambon har nu hunnit testa ett gäng fönster och var nöjd med den. Våra fönster var lite för smutsiga (inte tvättade på övervåningen sedan fasadtvätten förra sensommaren) för att bli helt rena på en enda tvätt.


Med MultiCleanern rår du på ännu mer ingrodd smuts och torkar sedan rent och torrt med fönstertvätten WVPremium. Användarvänlig med ännu smidigare, tystare och lättare utförande än tidigare. Batteridrivna maskiner som gör fönstertvätt till en lek säljs som aldrig förr.


Vi har testat tre maskiner för att se vad de går för. Ett utmärkt alternativ för dig som gillar att hålla rent, men också för dig som tycker fönsterrengöring är en plåga. Birgit­taVisa endast Tis 8. Vinnaren i vårt test , fönsterskrapan Bosch GlassVac.


Kärcher fönstertvätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...