måndag 20 april 2020

Kattlåda för pellets

Hitta pellets för uppvärmning hos oss. Köp pellets på pall med hemleverans! Hemleverans av värmepellets levereras i säckar på kg som är inplastade på pall! Allt för hem och fritid. Brett sortiment för uppvärmning.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Sv: Pellets i kattlåda ? Jag har två katter = en låda. Har bytt till pellets då jag var väldigt trött på all sand som följer med utanför lådan, en rosa påse (minns inte namnet och orkar inte resa på mig för att kolla) inköpt på Granngården, kanon. PeeWee kattlåda är en bra och prisvärd lösning för dig som vill ha en vanlig låda med kant. Lådan är dubbelbottnad och urinet fångas och rinner ner i det nedre lagret och absorberas där av pellets. PeeWee erbjuder deras egna biologiskt nedbrytbara pellets som smulas sönder när de blir våta och absorberar lukt extra effektivt.


PeeWee är en ny typ av kattoalett med pellets där du enkelt och smidigt kan sköta din katts kattlåda. Peewee- pelletsen är inte skadliga för miljön samt är biologiskt nedbrytbara.

Den svenska kattlådan med dubbla bottnar. PeeWee-systemet är ett enkelt, säkert och miljövänligt sätt att sköta din kattlåda på. En perfekt, miljövänlig kombination.


Vi använder cookies för att spara din kundvagn, val och inställningar på sajten. Supercat Sweden säljer produkter för katt och kattägare med personlig stil och kvalité! Vi erbjuder våra kunder ett brett, inspirerande sortiment med vanliga och ovanliga tillbehör till din katt, för dig som ägare och för ditt hem. Ska du skaffa katt och behöver en ny kattlåda ? Eller är det kanske hög tid att byta ut den kattoalett du redan har?


Hos Granngården hittar du kattlådor som passar alla kissar, hem och toaletter. Vi har både stora lådor för de större kattraserna och mindre för kissen som vill ha det tätt och mysigt på sin toalett. Att välja rätt kattlåda är inte alltid det lättaste valet. Men tänk på att inte köpa en för liten kattlåda som kattungen snart växer ur.


När man ska utse kattlåda råder vi att man väljer en så stor kattlåda som möjligt, så att katten kan vända sig i den utan problem. Det är en bra idé att ha en kattlåda mer än man har. Dessa pellets är till skillnad från kattsand både brännbara och komposterbara. De fungerar utmärkt i en Peewee-kattlåda där lådan hålls torr genom att blöta pellets faller sönder och ner i den undre lådan. Miljövänligt, fräscht och drygt!


En kattlåda ger katten möjlighet att göra sin behov i fre hos Arken Zoo hittar du kattlådor med tak och kattlådor som är anpassade för kattungar. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

Lägst priser på Peletts Spara pengar nu! Gå direkt till Peewee Utrustning eller Peewee. Peewee kattlåda SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!


Savic Aseo Jumbo Extra Large Litter Tray extra stor kattlåda med höga kanter minskar mängden kattsand utanför toalettlådan till den stora katten. Savic Cat Litter Tray toalett till utställningen, kattungen, på resan och i smådjursburen. Schultze Top Box är en stor smart kattlåda som liknar kattlådan Modko eller Modkat.


För särskilt stora kattraser: Jumbo- kattlåda med uppfällbar framsida för enklare och snabbare rengöring. Med aktivkolfilter. Kattlådan fylls med kattsan kattströ eller pellets, som suger till sig vätska och minskar urinlukten.


Regelbundet töms kattlådan på avföring och kattsan rengörs (utan starka kemikalier, eftersom katter har känsligt luktsinne) och fylls med ny sand. Exempel på varumärken är Ever Clean, Miss Cat, Skogsströ, Zoogillets, Woo Toa-Lätt och Husses, men det finns otaliga fler. Det går inte att generellt säga vilken som är bäst för just dig och din katt. Man får prova sig fram vad som passar, åsikterna går isär. Beroende på din kattlåda och din katts behov erbjuder vi sand med varierande egenskaper, allt för ett tryggt och trevligt toalettbesök.


Hos oss hittar du välkända varumärken som Granngården, Ever Clean, Tidy Cats, Katty och Remiss. Vi har sand för korthåriga och långhåriga katter, känsliga katter och hushåll med många katter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...