torsdag 23 april 2020

Kattlåda med lock

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris.


En bra kattlåda hindrar lukt från att sprida sig i hemmet.

Tänk över ditt behov av filter, lock, kattlucka och tak som allt påverkar lukt från lådan. Välj gärna en klumpbildande kattsand så blir lådan lätt att rengöra. Komplettera med en kattspade så blir det enkelt att skopa upp klumparna med kattsand.


En kattlåda ger katten möjlighet att göra sin behov i fre hos Arken Zoo hittar du kattlådor med tak och kattlådor som är anpassade för kattungar. Hygienisk kattoalett med ingångsöppning ovanifrån, avtagbart lock med klämfästen och hög underdel, läckageskyd håller tassarna och miljön runt toaletten rena. Mått: L × W × H cm.


Höga kanter förhindrar strö från att skräpa ner utanför lådan, och hndrar lukter att sprida sig i huset.

Modkat XL kattlåda i överblick: Särskilt rymligt utformad kattoalett, perfekt för stora kattraser eller hushåll med flera katter Flexibel ingång på taket eller på sidan: beroende på vad katten föredrar Ren omgivning: stängd design skyddar mot skvättar och kattsand Reträttort: en hög kant och lock , katten kan utföra sina behov ostört Avtagbar plattforunderlättar att gå in. Här hittar du Trixie katthus med kattlåda i, Savic Hop in kattlådehus som är en r ymlig kattoalett med stor ingång ovanifrån, locket är perforerat och kan enkelt tas av, kattlådan är helt läckagesäker, enkel att rengöra, tillvekad i Europa, för stora katter. Din kattbutik online med intressanta kattillbehör och kattsaker!


Men med bra kattsand så ska odör inte vara något problem och att rensa ur kattlådan tar ingen tid men något vi varmt rekommenderar är en kattlåda med högkant eller tak och sväng-lucka. För kattsand som sprids på golvet flera gånger om dagen blir snabbt irriterande. Stort sortiment av köksredskap. Kanonpriser, fri frakt och blixtsnabb leverans.


Nordens största sortiment av köksprodukter online. Experter på köksredskap och tillbehör. Vid rengöring av kattlådan kan man enkelt ta bort den övre delen för att lättare komma åt. HopIn-modellen är en smart design då katter ofta gillar att krya eller hoppa in i utrymmen. Den här modellen är inte bara rolig för din katt utan den garanterar att kattsand inte hamnar utanför.


Lådan är förslutningsbar med ett lock med ett hål i som gör att oönskade gäster inte kommer åt kattsanden, som småbarn eller hundar. Med kattlådan kommer det en spade. Kattoalett med lock.

Den kan du hänga på sidan av lådan. Locket har en form som gör det enkelt att vika upp och komma åt när du vill punktstäda med spaden i kattlådan. Viktiga egenskaper. Savic Cat Toilet Pan Nestor kattlådan är både lätt och snabbstädad tack vare den uppfällbara fronten vilket gör att du inte behöver ta av hela locket när du ska städa. Snygg och modern kattoalett med kolfilter som suger åt sig den värsta odören från kattlådehuset.


Savic Hop In är en innovativ kattlåda med god plats som även passar för stora katter. Perforerat och avtagbart lock. Läckagesäker och enkel rengöring. Alla innekatter behöver en toalåda. Så de skulle du skaffa och sen ha kattmattan framför lådan så får du kanske lite mer plats vid duschen.


Hoppas det löser sig. En variant av kattlåda är har tvådelad botten. Det här ger en hantering som många tycker är enkel och praktisk. I denna kattlåda trillar den fuktiga kattsanden ner i den undre behållaren när katten krafsar. Du rensar din Modkat kattlåda genom att fälla upp locket enligt bilden ovan.


Den medföljande specialdesignade kattsandspaden passar perfekt till lådan och har även en borste på sidan för att sopa ner eventuell sand från locket ner i lådan. Sammanfattning: Imazo Modkat är en mycket spännande kattlåda som har utvecklats med innovation. Här får du en djupare kattlåda som förhindrar spridning av kattsanden över golvet. Dessutom har den ett praktiskt lock med hål. När katten kommer upp ur lådan kommer smuts som har fastnat på tassarna att skrapas av på locket.


Takhuven håller även kattsanden i lådan och minskar risken för stänk av sand och urin utanför lådan. Takhuven kan enkelt lyftas bort eller öppnas i fronten vid rengöringen. De flesta kattlådor med tak har en transparent lucka som vid önskemål kan tas bort. Locket på Flip är utformad för att ge enkel åtkomst för rengöring av kattlådan, samtidigt som man kan använda locket på tre olika sätt så att det ska passa alla katters behov.


Jag rekommenderar att du köper en låda med lock och svängdörr. Då minimerar man irritationsmomentet med all sand som hamnar på golvet annars. Sanden är en smaksak, jag är supernöjd med KATTY kattströ. Köper min på City Gross i kilospåsar för 55:- stycket.


Billigt och funkar jättebra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...