torsdag 23 april 2020

Kattlåda med tak extra stor

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Nestor XXL är perfekt för att vänja kattungar eller ängsliga katter vid en kattlåda med tak, eftersom svängdörren kan lämnas öppen hela tiden tills katten har vant sig. Har aktivt kolfilter, hög bottenbalja och ett uppfällbart tak för en särskilt enkel rengöring.

Fri frakt över 5kr. Funktionella och riktigt snygga kattlådehus med huv och med eller utan lucka, alla modeller med lucka kan man ta bort själva luckan på ifall din katt inte gillar lucka till sin kattlåda. Vi har kattlådor från märken som Modkat, Peewee, Karlie, Cat It, Moderna och Europet Bernina. När man ska utse kattlåda råder vi att man väljer en så stor kattlåda som möjligt, så att katten kan vända sig i den utan problem.


Det är en bra idé att ha en kattlåda mer än man har katter. Det finns huvudtyper av kattlådor, den ena är öppen, och den andra är täckt kattlåda. Vissa katter tycker om en täckt kattlåda.


De flesta kattlådor med tak har en transparent lucka som vid önskemål kan tas bort. För den bekväma kattägaren finns smarta kattlådor som har självrengörande funktion.

Det finns även kattlådor med elektronisk luftrenare för extra effektiv luktborttagning. Hög baksida på kattlådan förhindrar läckage för katter som kissar bakåt. En ny stilren kattlåda från populära märket Cat It.


Kattlåda till din katt! Här hittar du kattlådor med och utan tak , stora kattoaletter till den stora katten samt små kattlådor till kattungar eller till kattutställningsburen. Modkat och Flip Litter box är två kundfavoriter! Vi har flera olika modeller på smarta spadar, bland annat den populära Litter Liftern.


Savic Cat Litter Tray toalett till utställningen, kattungen, på resan och i smådjursburen. Schultze Top Box är en stor smart kattlåda som liknar kattlådan Modko eller Modkat. I vårt sortiment finns både små och stora kattlådor med tak som ger din kisse privat andrum under sitt toalettbesök. Många katter föredrar just kattlådor med tak som ger lugn och ro och blockar intryck utifrån. För oss kattägare finns det dessutom andra fördelar med dessa lådor.


En klassisk, enkel och billig kattlåda. Luckan är mycket enkel för katten att passera igenom och höjden på kanten är bra. Populära kattlådemöbeln - nu även i större storlek! Fint vitt och stilrent skåp, eller möbel, med flera användningsområden.


Extra stor och rymlig kattlåda med huv. Eftersom dörren i fronten går att öppna är det lätt att rengöra kattlådan !

Tak och dörr kan fällas upp helt. När man tittar på en kattlåda så är det ett par saker man bör fundera kring innan man köper något. Det första vi tittar på när vi testar en kattlåda är säkerheten. Vi har sett kattlådor med designer och former som har varit en säkerhetsrisk för katten.


Bland annat såg vi en kattlåda med små lufthål i taket. Helt ny stor kattlåda med tak säljes. För särskilt stora kattraser: Jumbo- kattlåda med uppfällbar framsida för enklare och snabbare rengöring. Taket och den extra stora svängdörren kan fällas upp,.


Savic Nestor Jumbo med XXL -mått både i låda och ingång rymmer också stora kattraser. Den extra stora kattlådan från Savic erbjuder tillräckligt med plats för. Med ett aktivt kolfilter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...