torsdag 23 april 2020

Kattlåda möbel

Stort utbud av möbler. Alltid låga priser på Chilli. Möbler av hög kvalitet billigt. Fri frakt - Köp nu! Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m.

När man ska utse kattlåda råder vi att man väljer en så stor kattlåda som möjligt, så att katten kan vända sig i den utan problem. Det är en bra idé att ha en kattlåda mer än man har katter. Det finns huvudtyper av kattlådor, den ena är öppen, och den andra är täckt kattlåda. Vissa katter tycker om en täckt kattlåda. Savic Cat Toilet Pan Nestor kattlådan är både lätt och snabbstädad tack vare den uppfällbara fronten vilket gör att du inte behöver ta av hela locket när du ska städa.


Snygg och modern kattoalett med kolfilter som suger åt sig den värsta odören från kattlådehuset. Finns även som Jumbo för stora katter och Corner hörntoalett.

Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för kattlåda. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från tusentals vanliga svenska hem. Kattlåda till din katt!


Modkat och Flip Litter box är två kundfavoriter! Vi har flera olika modeller på smarta spadar, bland annat den populära Litter Liftern. Det är viktigt att se över så man har plats med kattlådan i badrummet eller var man nu väljer att ha den, detta så att man är säker på att den får plats om man nu ska köpa en så stor kattlåda. Idag finns det också en rad olika designer på kattlådor, om det är så att du vill matcha kattlådan med dina möbler. Schultze Top Box är en stor smart kattlåda som liknar kattlådan Modko eller Modkat.


Den djupa lådan minskar risken för att kattsanden ska sprätta utanför. Fin kattlåda med sprättkantEn öppen kattlåda för de katter som föredrar låda utan huv. Superfint vitt och stilrent skåp eller möbel med flera sområden. Dekorativt skåp att att gömma kattlådan i. Tillverkad i lackerad MDF.


Snygg inredningsdetalj i badrum eller sovrum. Men det köksskåpet faktum f. Extra stor kattlåda med hög bakkant, gott om plats för stora kattraser eller flera katter, längre ingång fram, enkel att rengöra tack vare den avtagbara kanten.

Produktbeskrivning. Jätte fintvitt och stilrent skåp eller möbel med flera användningsområden. Skåp lämplig för sängkudde eller kattlåda.


Här visar de hur du kan gömma kattlådan i en IKEA-garderob och IKEA-skåp. En kattlåda per katt och en extralåda är en bra riktlinje att gå efter. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Perfekt för kattägaren som vill dölja kattlådan med en snygg och funktionell möbel i stilren design.


Vitlackat trä av hög kvalité. Passar även som bolåda. När katten är klar så är det samma väg ut, och då tappar katten sanden som sitter kvar under trampdynan, och när den går ut genom hålet, ja då är sanden kvar i katt möbeln. Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment.


Många är smarta, andra är roliga. Välkommen att fynda på ÖoB! När du hittar något du gillar så väljer du bara att Klicka hem det. Hos oss hittar du alltid det du söker i vårt enorma sortiment.


För att förebygga att din katt kissar någon annanstans än i kattlådan kan du blanda lite bakpulver i kattsanden. Bakpulver neutraliserar kattkiss-lukt och gör att katterna inte riskerar att klassa kattlådan som otjänlig och bestämma sig för att kissa där du i efterhand tvingas lägga mycket tid på att försöka få bort kattkisset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...