onsdag 29 april 2020

Kilspårsdragare

Kilspårsdragare

Vi har härdade kilspårsdragare för metallbearbetning. Kilspårsverktyg används för att göra invändiga spår. Beställ idag och få din leverans inom 1-arbetsdagar! Däremot görs ingen teknisk besiktning.


Kilspårsdragare

Våra auktionsmäklare gör en genomgång av objektet och förhör säljaren om objektets skick och användning. Villkor Alla bud är bindande och slagavgift debiteras på samtliga köp. Objekten säljs i befintligt skick och är inte testade av Slagom. Auktionsexperter med fokus på konkurser, avyttringar, avvecklingar och överskott.


Nätauktioner varje dag. Härdade kilspårsdragare för de flesta förekommande materialen. Sats om st HSS M3–Mmed fast styrpinne. Beskrivning: Hydraulisk kilspårsdragare med kilspårsverktyg. Bäddfräsar Långsvarv Styrd svarv och fräs.


Kilspårsdragare

Här finner du avslutade auktioner. Sök gärna bland de avslutade auktioner för att finna mer information om varorna som tidigare sålts på auktion. Ange önskad diameter. Här kan du skapa ett raportage om ditt pågående projekt.


Det kan vara en ny stock eller kanske ombyggnation av ett helt vapen. Alla trådar skall dock innehålla bilder på ditt projekt. URL Alt attribute Title. No alt attribute provided.


Schuchardt Maskin AB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...