fredag 24 april 2020

Kilspårsmaskin säljes

Maskinen är helt omarbetad och med ny SPS-kontroll Inkl. M Bruhn Modell: 3-Årsmodell: Okänt Serienummer: 1Skick: Ej funktionstestad. Fungerade när den senast användes för ca år sedan. Kilspårsmaskin säljes på uppdrag av ett företag. Köp KILSPÅRSMASKIN LUNN ENGINEERING, ett objekt från Bernt Nilsson Auktioner AB i Sunne, Värmlands län, Sverige.


Objektet säljes i befintligt skick. Det är upp till köparen att kontrollera objektet vid angiven tid för visning. Inropsavgift tillkommer på samtliga rop. Motala: Drakvägen onsdagen den jun mellan kl. Säljes som den står.


Auktionsexperter med fokus på konkurser, avyttringar, avvecklingar och överskott. Nätauktioner varje dag. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev.


Med våra auktioner bidrar vi till en viktig omställning mot konsumtion med mer förnuft och ger fler produkter ökad livslängd. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Jula. Detta objekt säljes på uppdrag av ett företag.


Slip och putsmaskin Aldell Kända fel: Blir för varm om man kör för mkt. Se bilder på detta objekt för mer info. MOReTENs Industriellt styrsystem. Kyltork för kompressoranläggning.


Kilspårsmaskin säljes

Lägg till i önskelistan. Tänkte jag skulle kolla om någon funderar på att sälja sin CNC laserskärare eller lilla CNC fräs som kan fräsa aluminium. Eventuellt även intresserad av en. Smådelstvätt Smartwasher.


Trumlingsmaskin Walter SM6i gott skick. Webblager - Skickas om 2-vardagar Butik Mörrum - Ej i lager. Ett logistikföretag låter försälja fabriksnya varor, (ett mindre antal kan vara transportskadat), vilket säljes både i parti samt styckvis. Konkursbon med kläder, butiksinredning, m. Transcript Inbjudan till - Toveks Auktioner ALLT SKALL BORT! Advokatfirman Rydberg Rohdin AB i Kungsbacka låter försälja fordon.


Köpa cnc svarv Svarv - Trä- och metallsvarv. Köp online – direkt från fabrik. Tveka inte att ringa eller skriva till oss - vi står redo att hjälpa dig Alla objekt listade under CNC-Svarv, Svarvar, Industrimaskiner på industritorget.


Här kan ni skriva saker som inte passar in i någon av de andra forumen. Helst ska det då ha någon relevans med ämnena som diskuteras på forumet. Då var det slutkört med den här motorn då. Jocke kom förbi och vi passa på att provköra den då jag inte hunnit med det än. Drog ut och jävla va trött den va, effekten kom precis när det var dags att växla sen när jag skulle bromsa ner så kollapsa främre stagen till bärarmarna då föregående ägare inte haft någon som helst aning vad han sysslat med.


Inte nog med det så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...