onsdag 29 april 2020

Kina import sidor

Boka nu med Booking. Fantastiska priser! Enkel och säker bokning online. Läs riktiga recensioner - boka nu! Snabbt och enkelt att använda. Din bokning bekräftas på en gång!


Kinaimport passar dig som vill utveckla nya produkter även i liten skala eller sälja under eget varumärke. Vanliga produkter att importera från Kina är textil, accessoarer, bilprodukter, köksutrustning, keramik och elektronik. Kina och Asien är generellt bäst där det krävs manuell hantering under tillverkningsprocessen. EU vara ett bättre alternativ. Räkna med att det tar minst sex månader att starta en import.


Företagsresearch tar ett par veckor, produktutveckling allt från två veckor till sex månader, produktion en till två månader och frakt cirka dagar om du väljer shipping. Lästips: Planerar du sköta utlandstransaktioner i euro? Så här fungerar SEPA-betalningar!


Se hela listan på vismaspcs. De produkter du importerar från Kina måste uppfylla gällande lagar och förordningar på den marknad du ska sälja dem på. Detta kanske är något av det viktigaste att tänka påvid Kinaimport. Många problem kan undvikas med en bra, teknisk produktspecifikation.


Lämna inget öppet för tolkning, då kommer leverantören att välja ett praktiskt eller billigt alternativ och du får inte den vara du vill ha. Varan kanske inte ens är laglig på den marknad du planerar att saluföra den på. Läs på om vilka EU-standarder som är aktuella för just din produkt.


Kina import sidor

Och ska produkten klara ett så kallat REACH-test? Tänk också på att vissa produkttyper har hårdare reglementen än andra. Ett sådant exempel är leksaker och andra produkter som riktar sig till barn. Tullavgifterna varierar normalt sett från noll till procent.


Du registrerar dig som importör genom att ansöka om ett EORI-nummer. Gällande frakten så är det att rekommendera att du kontaktar några speditörer och ta reda på så mycket som möjligt. Du kan ansvara för frakten själv via en egen speditör, låta leverantören ansvara, eller dela på ansvaret. Tänk på att ditt gods ska vara försäkrat hela vägen.


Här finns många olika lösningar, hör med speditörerna och ditt försäkringsbolag. Gällande frakt så reglerar internationella koder, de så kallade incotermerna, vem som ansvarar för godset: Cost, Insurance and Freight, CIF Här ansvarar leverantören via sin speditör för att godset levereras till en destination i Sveri. Scanna marknaden Det lägst hängande frukten är att scanna av leverantörsmarknaden online. Andra mötesplatser är Globalsources. Bra att tänka på när du letar varor, producenter och leverantörer: 1. Undvik de lägsta priserna eftersom du oftast får vad du betalar för.


Ta reda på vad som ingår i priset. Hittar du en leverantör i en region där många tillverkar samma sak är sannolikheten större att du får kvalité till rätt pris. Säkerställ att leverantören har koll på EU-standarder.


De allra flesta fabriker har inte det. Guldstatus på Alibaba. Håll gärna en löpande kontakt med leverantören under produktionstiden, be om en statusuppdatering varje vecka. Har du en liten import kan du behöva bevaka så att den inte glöms bort om fabriken får in en större order.


Eventuella kvalitetskontroller görs på plats. Du kan inte ta för givet att den andra leveranser håller samma kvalité som den första. Ett bra avtal och en bra relation med fabriksledningen är avgörande om, eller när, du stöter på problem. Se till att ha kontaktuppgifter till flera personer. När produktionen är klar är det dags för frakt.


Shipping tar cirka dagar från fabrik till din dörr, flyg cirka en vecka. Förhoppningsvis får du hem felfria varor som du kan slutbetala direkt. Om varorna är defekta, begär en ny leverans.


Alla dokument finns digitalt hos speditören och ligger till grund för tullavgiften. Räkningen för tullavgiften skickas till speditören eller till dig. Du kan be din speditör betala direkt vid införseln mot några procent i avgift eller ansöka om t. Priset inkluderar allt, ev verktyg, tillverkning, kontroller, frakt i Kina , sjöfrakt eller flygfrakt, tull, dokumentation, lossning, frakt i Sverige. Jag tar hand om allt. Mitt team gör personligt besök och en kontroll av fabriken i Kina.


På denna sida listas de största och bästa sidorna för att beställa saker från Kina. Sidorna är inte listade i någon speciell ordning Aliexpress – Aliexpress är enligt mig den bästa av alla sidorna då det är både billiga produkter och även är fri frakt på de flesta sakerna. Ska du importera från Kina ? På den här sidan får du tips på hur du smidigast importerar från Kina och vilka tullregler som egentligen gäller vid import från Kina till Sverige.


Import från Kina , ett knapptryck bort. Vi levererar give-aways, promotionprodukter, presentreklam, premier, varor för detaljhandel och övriga produkter åt många av de största företagen i Sverige, Skandinavien, Norden och Europa. Här är prylarna du kan spara mest på, och de du ska undvika. Den dåliga sidan är svårigheten att slå på storleken på bitarna, eftersom orientalerna är mindre, så det är alltid bra att välja ett större antal än vad du är van att köpa här, men för att komma runt det här problemet är de flesta kinesiska sidor erbjuda ett bord av åtgärder så att du kan ta dina mätningar kontrollera på bordet och missa inte. När varan kommer till Sverige ska den anmälas (deklareras) till Tullverket och du ska betala tull, moms och eventuellt andra skatter och avgifter.


Kina import sidor

I smugglingslagen infördes två nya paragrafer om vapensmuggling och smuggling av explosiva varor. IMPORT KINA hjälper er från början till slut, med de resurser och nätverk vi har. Här hittar du information om handel med Kina. Ni får tillgång till jurister som specialiserar sig på avtal, förhandlare för att ge er valuta för era affärer, designers som kan ge er förslag, tekniker som ser till att er produkt håller era krav, kvalitetkontrollera med fabrik och produkt till frakt och tull.


Googla en himla massa om import från tex Kina. Börja att registrera dig på tex Alibaba och börja leta och prata. Det finns många bra att tänka på sidor.


Kina import sidor

Alibabas chat är totalt värdelös så få dom gärna att maila dig (det vill dom flesta, men inte alla för Alibaba vill att man ska sköta all kommunikation via Alibabas chat). Att importera från Kina. I dagens jungel är det svårt att hitta korrekt information som gör det enkelt att importera från kina.


Mitt mål med denna sida är att samla information kring kina import så att man slipper göra fel. Förr eller senare får ni betala frakt hela vägen från fabrik i Kina till er dörr, det är bara en fråga om vem betalningen sker till. Har ni frågor om regleringar, leverantörer, avtal eller annat som berör import från Kina ? Tveka inte på att skicka ett e-mail redan nu! Del om Kina import - Tull, frakt, kostnader, m. Hejsan Fredrik, snygg och välformulerad sida. Sidor som främjar bland annat yttrandefrihet och social rättvisa är förbjudna i Kina , inklusive leaks, Amnesty International och Reporters Without Borders.


VPN-lösningen i Kina Det enda pålitliga sättet att komma runt Kinas uppsjö av blockerade hemsidor är att använda sig av ett Virtuellt Privat Nätverk (VPN) tillsammans med den enhet du använder för att surfa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...