fredag 24 april 2020

Metalo detektoriai ieskikliai skelbimai

Gamintojas metalo ieškiklį aprūpino viskuo, kas būtina darbui sausumoje ir vandenyje,. Parduodami visiškai nauji metalo detektoriai. Puiki galimybė atrasti savo hobį. NE KINIŠKI tik pas mus.


Gylis gali siekti iki 5-m. Universalus metalo detektorius Šio tipo metalo detektoriumi naudojasi ne tik pradedantieji bet ir profesionalai.

Metalo detektoriumi lengva naudotis, jis greitai ir tiksliai aptinka objektus. Mūsų parduodami metalo detektoriai galingi ir universalūs, skirti ieškoti tokius metalus, kaip geležis, sidabras, auksas ir t. Detektorius atskiria beverčius metalus nuo sidabro ar aukso. Visi LŽ skelbimai su raktažodžiu METALO DETEKTORIUS IESKIKLIAI. Mūsų metalo detektoriais naudojasi ne tik profesionalai bet ir pradedantieji ieškotojai.


Oficialus atstovas Lietuvoje. Rodoma 1–iš Ekrano apsauga Garret 9. Konsultacijos, lizingas.

Nauji metalo detektoriai. Pristatymas iki durų. Tai ir maloni pramoga, kurią išbando vis daugiau žmonių norinčių ne tik kolekcionuoti radinius, tačiau ir paprasčiausiai kuo smagiau praleisti laiką bei galbūt atrasti naują aistrą. Pas mus mažiausia kaina. Jeigu radote tokią pat prekė pigiau, mes pasiūlysime dar pigiau.


Kompiuterinės ir skaitmeninės technikos prekybos tinklo elektroninė parduotuvė. Svetainėje siūlomas kompiuterių ir komponentų, periferijos, biuro įrangos, namų elektronikos, komunikacinės ir ryšio įrangos, žaidimų įrangos ir žaidimų, buitinės technikos bei kitų prekių asortimentas. Palygink skirtingų parduotuvių kainas Nuo 17. Ateik ir apsilankykite mūsų svetainėje, jau tūkstančiai skelbimų laukia Jūsų.


Ir kodėl gi ne tavo, tai paprasta ir 1 nemokama! Jūs turite daug produktų ar reklamos, sukurti savo interneto parduotuvę (e-komercijos parduotuvė) ir grupės aukcione savo parduotuvėje! Tai aukštos klasės, ergonomiško dizaino metalo detektoriai , galintys tiksliai aptikti metalinių daiktų būvimo vietą. Lizingas, garantija. Metalo ieškikliai - detektoriai Metalo ieškiklių parduotuvė Vilniuje.


Užsukite Kareivių g. Domina metalo detektoriai ? Siunčiame į visus Lietuvos miestus! Profesionalus metalo detektorius, skirtas labiau patyrusiems ieškotojams, įvairių objektų paieškai dideliame gylyje.

Prancūzijos metalo detektorių gamintojas, XP nėra labai senas, tačiau garsus savo pažangiais ir labai šiuolaikiškais sprendimais. Visi šiuo metu parduodami XP metalo detektoriai turi siųstuvą belaidėms ausinėms - tai didelis patogumas ir visiška laisvė, XP Deus - revoliucija metalo detektorių pasaulyje - visas ieškiklis belaidis, galima pasirinkti įvairias komplektacijas. Nemokami skelbimai internete. Patalpinti skelbimą nemokamai. Skelbimai Lietuvoje ir užsienyje, nuorodų katalogas, straipsniai.


Nokta Simplex – tai metalo detektorius pradedantiesiems, turintis rimtų bei brangių prietaisų savybes, už patrauklią kainą. Apsaugotas nuo vandens iki 3m. Li-Po akumuliatorius – tai prietaisas, kuris savo galimybėmis tikrai nudžiugins pradedantįjį. Greita paieška: Įdėti skelbimą nemokamai. Meniu Įdėti skelbimą nemokamai.


Nekilnojamas turtas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...