tisdag 28 april 2020

Metalo detektoriu schemos

Metalo Detektoriai Minelab X-Terra 5with 10. Tinkamiausi viršuje. Universalus metalo detektorius Šio tipo metalo detektoriumi naudojasi ne tik pradedantieji bet ir profesionalai.


Universalų metalo detektorių galima naudoti laukuose, senuose pastatuose, miškuose, paplūdimiuose ar kitose vietose, taip pat. Pagalvojau, kad Lietuvoje yra žmonių, kurie norėtų užsiimti paieškomis metalo ieškikliu, tačiau esant tiek daug prieštaringos informacijos, gali būti sunku s.

Metalo detektoriai yra įgavę tokį, kiek mistinį vertinimą. Tai – tarsi magiškas įrenginys, kurį pasitelkia visi lobių ieškotojai ir randa didžiulę skrynią, užkastą kažkur visai netoli namų. Deja, realybė yra kiek kitokia ir šie įrenginiai yra mažiau fantastiški, o labiau realūs, techniškai tikslūs. Mėgėjų modelis bus rastas apleistas kaimas senų monetų.


Norėdami rasti paslėptą metalą kituose objektuose, po žeme ir tt, galite naudoti metalo detektorių. Kai kuriais atvejais metalo detektoriai naudojami apsaugai stadionuose, oro uostuose, konferencijų salėse, viešuose susitikimuose, bankų salėse ir kt. Kad sužinotų, ar kas nors yra nešinas ginklu ar bet kuo.


Bet jei sakysite, kad ieskote metalo iki metu senumo, tai Jus negales supakuoti.

Jus atsakote, kad neesate pagal issilavinima pvz. Jums tai metalo gabalas. BFO (beat frequency oscillator) metalo detektoriai naudoja du generatorius. Kuo didesnis metalinis daiktas, tuo didesniu dažniu pradeda rėkti garsiakalbis. Palygink skirtingų parduotuvių kainas Nuo 17.


Be to yra daug grupių socialiniuose tinkluose kuriuose dalijamasi informacija ir t. Kadangi metalo detektorių veikla visuomeneje duoda peno ir muziejams kurie papildomi naujais. Parduodu metalo detektoriu. Galima ieškoti tiek smulkių monetų,. Galingi metalo detektoriai padės rasti lobį! Gausus asortimentas ir draugiškos kainos internetinėje parduotuvėje 1a.


Prekyba patikimais metalo detektoriais - ieškikliais Lietuvoje. Visiems mūsų parduotuvėje parduodamiems metalo detektoriams - metalo ieškikliams suteikiama garantija. Komplekte yra blokas, akumuliatoriaus pakrovejas, rite 1xm.


Miestas Visaginas, siunciu i kitus miestus. Keičiamos AA baterijos – įprasti elementai, kuriuos galima įkrauti.

Turint omenyje tai, kad metalo detektoriui reikia daug energijos, šis maitinimo būdas pakankamai brangus. Rūšiuoti pagal: „Draugų rato“ nariams. Norite geresnės kainos - tapkite. Pridėti prie norų sąrašo. Taigi vasarą kilo mintis laisvalaikiui - pasižaidimui pasigaminti įdomu prietaisą - metalo detektorių.


Daugiau informacijos. Skiria metalus:metala,auksa,sidabra ir kitus. Profesionalus metalo detektorius ,įvairių objektų paieškai.


Techninės charakteristikosDarbo dažnis kHz, 8kHz, 12kHz, 18kHz. Vandeniui atsparus. Jautrumo reguliavimo galimybėMetalų atpažinimas garso pagalba ( tonai )Vidaus garsiakalbis ir ausinių.


Vienos baterijos paprastai užtenka val.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...