måndag 11 maj 2020

Mikrofon sång

Vi gör alla våra tester själva och testar alla produkter i verkligheten. Jämför pris på PriceRunner! Garanterar att du får din produkt. Annars får du pengarna tillbaka. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Få ett bra pris, jämför innan köp.

Lyssna, spela, skriv ut, surfa och ring. Allt du behöver hittar du hos Clas Ohlson. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.


Upptäck vårt utbud av mikrofoner för streaming, sång , och mycket annat! Trådlöst, Bluetooth och USB. En mikrofon av absolut högsta standard som levererar ett naturligt och detaljrikt ljud med en välbalanserad frekvensomfång. E9Professionell dynamisk mikrofon , supernjure.


E9har samma fina ljudkvalitér som E9men med en smalare upptagning.

E9har ett otroligt varmt och närvarande ljud som passar för båda tal och sång. Mikrofoner Handhållen mikrofon, Sång. Visa mer Visa mindre.


Upptäck det senaste inom musikutrustning och musikinstrument på Gear4music. Hos oss på Gear4music hittar du hundratals mikrofoner , inklusive dynamiska mikrofoner och kondensatormickar från ledande märken såsom Shure och Sennheiser. Köp din mikrofon nu , allt kommer med snabb leverans och en års garanti. Specifikation mikrofon för tal och sång - Monacor Dm-3.


C Mått Ø mm x 1mm Vikt 2g Kabel - Anslutning XLR, bal. Hej, Letar efter en mikrofon för sång -inspelning. Sångmikrofon - JB-systems JB-27. Kommer att koppla till ett Apogee Duet 2. Jag tänkte införskaffa mig en ny mikrofon.


Mina gamla är budgetvarianter som kostat 200:- stycket. Tittade lite på diverse hemsidor och konstaterade att det är helt galet många olika varianter. Det jag undrar är vad som skall användas för inspelning av sång.


Stormembran, dynamisk, kondensato. En god vän ska skaffa en sångmic, så jag lovade att försöka samla in lite synpunkter Det är en kvinnlig sångerska som sjunger mycket akustisk, avskalad och lågmäld.

Det optimala hade naturligtvis varit en kondensatormick typ beta eller liknande, men plånboken sätter stopp vid ett par tuse. Dynamiska mikrofoner. De är relativt okänsliga för rundgång och klarar högt ljudtryck. Förutom till sång så används dynamiska mikar för närmikning av bl.


Många USB-mikrofoner tillgängliga på Gear4music kan fånga instrument lika bra som sång. Vi har mikrofoner för sång , tal och inspelning. Läs mer USB-mikrofoner finns i alla former och storlekar, redo att anslutas till din dators USB-port så att du kan börja spela in ljudfiler direkt till din DAW, spela in en podcast eller chatta med andra på internet med en tydlighet som om de var rätt bredvid du. Stort utbud av musikinstrument.


Se vårt urval av metalldetektorer. Leverans till din dörr på 48timmar! Välj rätt mikrofon för rätt tillfälle. Kontakta oss gärna för ytterligare rådgivning.


Tjenare kära medlemmar av studio. Jag är på jakt efter en mikrofon som ska hjälpa mig låta bra till ett rimligt pris. Okej, såhär är det. Kondensator micen vet ja inte modellen på men denfungerar bra, grejjen är ju att det är just en kondensator mic som tar upp precis ALLT.


Visst fungerar den okej i sång. Jag har en fråga (som kanske låter jättedum), men har googlat överallt och hittar inte svar på den. Speciellt lämpad för röstinspelning som sång , podcasts och streaming. Ansluts till en dator med medföljande USB-kabel. USB- mikrofon av studiokvalitet.


Inbyggt ljudkort med bitars upplösning och kHz sampling. Utrustad med dedikerade gain- och mute-knappar samt mm-ljudutgång med volymkontroll för medhörning i realtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...