onsdag 13 maj 2020

Oljepump 12v

Underlättar oljebyten eller räddar dig när du hällt för mycket olja i motorn. Elektrisk oljepump 12V – egenskaper. OLJEPUMP VISCOMAT KUGGHJULSPUMP Endast pump-motor.


Lämplig för att pumpa tjockare oljor. Inbyggd överströmningsventil.

Reversibel drift – både sug och tryckfunktion. Pumpen är avsedd för varm motorolja, diesel, trögflytande vätska, lättflytande smörjoljor och glykol. Tål kortare torrkörning, inte avsedd för kontinuerlig drift. Anslutningsslangar medföljer. NPT gänga in och ut.


Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.

V oliepumpe MARCO - pumpen til proffessionelt brug Pumpen er specielt udviklet til tømning af motorolie. Selvansugende op til 1m - leveres med stk. Tilton elektrisk oljepump för växellådor och diffretialer. Passar Quicksilver 1L, Mercruiser, OMC.


Oljebytarpump SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Växelströmsgenerator. Det är ett smörjmedel för den, som bestämmer dens livslängd och effektiv drift.


Vi har ett stort utbud av elektriska pumpar för en mängd olika vätskor. Det finns från batteridrivan till 4V pumpar. Vi har lång erfarenhet av elektriska pumpar , är du osäker på vilken modell du behöver är du alltid välkommen att kontakta våra kunniga innesäljare.


Oljepump 12v , kompressor v. Jag har en 12volt oljepump som är köpt på Jula för 1kr, gick hur bra som helst att suga upp liter olja ur min Aqad40. Jag har dragit slangarna för oljesugningen med slangklammer så att det inte läcker in luft nånstans när den ska suga olja i stället. Om det inte är tätt i slanganslutningarna fungerar nog såna pumpar dåligt.


Delbetala i upp till månader. Hosepipe 1st x 6mm Hosepipe Notera: Om du vill ansluta denna pump till nätström behöver du en strömomvandlare.

Vänligen tillåt 1-mm avvikelse på grund av manuell mätning. På grund av ljus och skärmskillnad kan objektets färg vara något annorlunda än bilderna. Liten och lätt oljepump med hög effekt. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Beskrivning av artikel.


Dieselpump 12v SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Vevpump handpump för olja, diesel, glykol, fotogen m. Komplett handpump till oljefat (2liter) med robust konstruktion för professionell användning. Kyrkvretens Hydraulic AB har ett brett sortiment av hydraulpumpar för olika drivsystem.


Beställ din pump i vår e-butik - vi har alltid snabba leveranser. Lagerstatus webbshop. I lager 1-arbetsdagar leveranstid.


Sugsondet förs till djupaste punkten i oljetråget, sedan ansluts pumpen med klämmor till bilbatteriets poler, där behövs ingen annan kraftkälla. PENTRYPUMP 15L 12V AQUA JET.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...