måndag 11 maj 2020

Öljetter 18mm

Öljetter 18mm

Bläddra online i vår produktkatalog! Beställ över telefon eller mail redan idag. Vi är certifierade av Trygg e-handel. Blixtsnabb leverans. Superpris på öljetter. Fri frakt över 2kr. Spara en massa pengar här!


Öljetter 18mm

Med öljetter gör du förstärkta hål i olika typer av material, till exempel gardiner, draperier och andra tyger. Lite kraftigare öljetter fungerar även utmärkt till presenningar, båtkapell och liknande. Hos oss hittar du öljetter i olika storlekar och de verktyg som behövs för att montera dem – stansverktyg, öljettänger etc. MässingSäljes per förpackning.


Verktygsboden har ett brett utbud av öljetter. Med öljetter kan du göra förstärkta hål i dina textiler så att de håller sig under användning. Sätt i gardiner, i väskan för att fästa handtag, för att hänga upp tygskapelser på väggen. LJETTER 10MM ST. Lägg till i inköpslistan.


Öljetter 18mm

Andra kunder köpte också. HÅLPIPOR 2-10MM 9ST. Stort lager med snabb leverans. Välkommen till Skruvat. På Clas Ohlson hittar du allt du behöver för ditt byggprojekt, stort som smått.


Här hittar du tillbehör och produkter för stickning, brodering och sömnad. Gratis frakt över 2kr. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Det är bra för dig och bra för miljön. Metallöljett mmMetallöljett med innerdiameter mm med förzinkning som ytbehandling. Stroppar fungerar bra med denna öljett. Om du köper presenning eller draperi, så ingår det öljetter i de produkterna, denna artikel ska användas om du vill specialbeställa kundanpassad produkt, eller vill beställa med extra-öljett nånstans på.


Runda öljetter, 18mm - Set med don. Snabb leverans av öljetter. Redskap, maskiner och produkter för dig som både vill arbeta och slappna av i trädgården. Skarvtapp aluminium för kapellrör För rör invändigt 13mm utvändigt 18mm.


Maila eller ring oss vid intresse av denna produkt. Kirsch öljetter passar till alla gardinstänger med diameter 1 och 28mm. Anvisning och mall finns i förpackningen. Trycker lätt igenom tunt eller något tjockare material, t. Tillbaka till toppen.


Dag före helgdag stänger vi 100. Kvällsöppet - Torsdagar fram till 19. Gul 4-hålsknapp, 18mm kr – 2kr inkl. Innerdiameter mm. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.


Beskrivning finns på produktens baksida. Prym Quality - Made in Germany. Använd hammare eller plymtång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...