onsdag 20 maj 2020

Ortovox lavinryggsäck

Ortovox lavinryggsäck

Smidiga leveranser och fria returer. Beställ hos oss idag! Pålitliga plagg när vädret sviker. Stort urval, snabb leverans! Ryggskyddet är TÜV-certifierat och anpassar sig efter ryggen vilket gör denna lavinryggsäck väldigt bekväm.


Dess höga motståndskraft mot kyla innebär att ryggskyddet kommer att röra sig och böjas som du gör även när det är väldigt kallt. Kit är en lätt och funktionell ryggsäck, som med AVA-bag-systemet har ett stort fokus på säkerhet för krävande skidturer, och som med en volym på liter och ett flertal förvaringsmöjligheter, dessutom är tillräckligt rymlig för långa flerdagarsturer. Med en airbag och plats för all nödvändig utrustning, väger denna pärla endast 6gram.


Du kan dessutom träna om och om igen på att utlösa airbagen, utan att ha patronen inkopplad. I can withdraw this consent at any time without providing a reason. När backen verkar försvinna under dina skidor, dra i aktiveringshandtaget. En aktiverad airbag gör dig större och minskar risken att du hamnar under snön. Bästa pris garanti och ett enormt utbud.


Ortovox lavinryggsäck

Cross Rider Avabag har en nära passform med benrem, bröstrem och höftbälte samt vadderad ryggplatta för att vara bekväm hela dagen och ge dig maximal rörelsefrihet. Lavinryggsäck för kortare åkareEn mindre mode Visa mer. Scott Patrol AP Alpride ELavinsäkerhet och utrustningen i samband med det fortsätter att vara ett stort område för många av företagen i skidbranschen.


Vi brinner för skidåkning! Vare sig du är intresserad av alpin åkning, telemark eller längd ledsagar vi dig rätt i valet om lämplig utrustning. Som kund hos oss får du råd och hjälp av kunnig personal med lång erfarenhet och stort engagemang att plocka fram rätt pjäxa eller skida. Guide: Flyga med en lavinryggsäck. Under åren har lavinryggsäckar blivit en viktig och mycket vanlig del av en skidåkares skyddsutrustning – nästan lika frekvent som en lavinsändare, spade och sond.


Du drar i ett litet handtag och på ett ögonblick ökar din chans att överleva en lavinolycka. Med löstagbart ryggskydd och ABS lavinsystem med separat lavinfack för snabb åtkomst till utrustningen i en nödsituation. Här hittar du modeller som passar både för liftburen skidåkning och topptur. Den populära serien Free Rider har inbyggt ryggskyd perfekt för dig som åker offpist. Ryggsäcken kommer med O-Flex ram som fördelar bärvikten jämt över ryggen för bästa komfort.


Denna skidryggsäck har ett något kortare bärsystem, och även axelremmarna och höftbältet har anpassats efter den kvinnliga anatomin. Ascent S Avabag Incl. Väskans airbag system väger endast 6gram och är mycket kompakt, så att du har en hel del utrymme i din väska.


Den största förändrningen ligger i det avtagabara ryggskyddet som går att använda separat. Neoprene i höftbältet ger skön komfort och bra avlastning. Test av Mammut Light Removable Airbag 3. Kit är en smart kombination av lavinryggsäck och ryggskydd som passar bra till friåkning. Ryggsäcken är utrustad med ett höftbälte i neopren som gör att den smiter åt ryggen, vilket gör den perfekt för snabba sporter. Ortovox Free Rider Avabag Incl.


Andra praktiska egenskaper är skidfäste, snowboardfäste, hjälmfäste, isyxsöglor, bröstrem med nödvisselpipa, separat. ABS-enhet köpes separat och är enkel att montera och plocka bort. Det gör att du kan använda säcken även utanför backen och slipper släpa på extra vikt. Traditionellt sett har lavinryggsäckar varit både stora och tunga - men inte med AVABAG.


Ortovox lavinryggsäck

Hela systemet väger enbart 6gram och är något mindre än vad ABS-systemen. Tänk på att det är ditt eget ansvar att skaffa dig den kunskap som behövs för att vistas i den miljö som kräver denna form av utrustning. Prisgaranti, snabb leverans och bra kundservice.


Osprey Soelden Pro Avy Onyx Black.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...