fredag 26 juni 2020

Skruvdubb traktor

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Aktuelle Preise für Produkte vergleichen! Heute bestellen, versandkostenfrei. Val av dubb till traktorer - slipp snökedjorna! Dubb till traktordäck.


Skruvdubb traktor

Skruvdubbar används istället för snökedjor. Med skruvdubb från Maxigrip får du bästa greppförmågan på halkiga och isiga underlag med minimal åverkan på däcket. Snökedjor ersätts med stor fördel av skruvdubbar. Vi har dubbar för allt från bilar, bussar, entreprenadmaskiner, traktorer till snöskotrar och hästar. Komforten, livslängden och enkelheten gör att allt fler idag väljer skruvdubb.


Vi kör med skruvdubb på våran traktor , mestadels för att slippa kedjor. I skogen så kvittar det men på vägkörning när kedjor känns sådär är effekten över förväntan. Den enkla monteringen sker snabbt med vårt patenterade verktyg och en vanlig skruvdragare. Demonteringen sker precis lika lätt. Allmäna teknik-diskussioner rörande traktorer.


Skruvdubb traktor

När dubbarna inte behövs skruvar du enkelt ur dem ur däcket med medföljande verktyg. Framtagen och rekommenderad för maskiner upp till ton som går på väg. Skonsamt utstick på 2mm som ändå ger ett fantastiskt väggrepp. Hårdmetallspetsen har en diameter på 3mm och en mycket hög kvalitet för att klara den tuffa belastningen.


Bra slirskydd från iGripdubb. Underlättar plogning, transport och snöröjning. Till skillnad från när det gäller personbilar är många traktordäck försedda med antingen dubbar eller snökedjor året om.


Skruvdubb traktor

De ger helt enkelt ett förbättrat grepp när det är halt på grund av till exempel väta och när underlaget lutar eller består av lös jord. Aggressivt utstick på 3mm ger ett mycket bra grepp på is. BestGrip används ofta som slirskydd.


Använd året runt vid halt underlag t. Hittills testad på maskiner upp till ton. Med hårdlödd hårdmetallspets i volframkarbid och härdad gänga. Utsticket på 3mm ger ett mycket bra grepp på is. Handla snabbt och lätt via vår välsorterade e-handel. Konkurrenskraftiga priser med hög kvalité.


Skruvdubb traktor

Vi har broddkedjor, snökedjor till truck, regularkedjor, snökedjor med klackbrod traktorkedjor, lättviktskedjor och mycket, mycket mer! Mycket aggressivt utstick på mm ger ett extremt bra grepp på is. På våren är det bara att skruva ut dem igen om så önskas. För mindre truckar, trädgårdfordon m. Säljes i förpackning om 100st. I webshopen finner du hela vårat produktsortiment tillgängligt online och här kan du lägga order, se orderhistorik och följa pågående beställningar!


Alla varumärken är egendom till dess respektive ägare. Applikationer och OEM nummer är endast för referens. Users active in past minutes: Flest online idag: 208.


MaxiGrips skruvdubb är en svensk uppfinning med världspatent. För att skruva i dubben så behöver du bara en skruvdragare eller motsvarande samt en bits avsedd för storleken på dubben du vill använda. Längden avser inte dubbutsticket utan själva längden som skruvas ner i däcket.


Gänglängd: mm Gängdiameter: mm Spetshöjd: mm Rek. Lätt att montera och demontera! Perfekt på terrängfordon! För dig som tröttnat på snökedjor! Traktor på blankis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...