onsdag 8 juli 2020

Ozecodrive

Med elinombordare får du en effektiv, förnyelsebar och varaktig energikälla ombord. Kraftfull, ljudlös och säker. GreenStars väl utprovade och kompletta elmotorsystem är dimensionerade för att leverera maximal kraft och driftstid. OZecoDrive - Leader in electric propulsion for boats. A green choice OZecodrive will charge your batteries while you sail.


Unfold the propeller, let it spin and charge your batteries, or simply plug in to shore power when you are in the harbour.

Here are some examples of electric boats with. Micro Climate AB, Nordre Parten Astol, 444. Namn Anders Wall Båt: Scampi 30. Jag har pratat med Ragnar. Han informerar om att elmotorn till Sveakryssaren är en inombordare, OzEcoDrive på kW, dvs.


Batteribanken är på st. Motorn har effektlägen. Man använder det mellersta mest och det högsta någon gång ibland.

Det lägsta effektläget är för lågt för att duga för cruising. Displacement: T. Keel weight: T. Den har en hkr Honda motor, som är alldeles för svag. Original var nog en hkr BS, men läste just att även den verkade för svag.


Båten är byggd av Tobias E skeppstimmerman med lång och gedigen erfarenhet av renovering av skutor och båtar. De senaste sju åren har han varit med och byggt Briggen Tre Kronor, som nu är ute på sin jungfruresa. Kolla på Ozecodrive nästa gång du är på en mässa:) Med det elektroniska reglaget jag tänker mig så laddar det automatiskt så fort motorn snurrar fortare än vad gasreglaget säger att den skall göra.


Inte som på Ozecodrive som har ett mekanikst läge på spaken när motorn bara kan ladda. A som Ozecodrive anger för sin motor. Den totala tiden som krävs för att ladda ett batteri till 1 påverkas inte mycket av teoretiskt höga laddströmmar, den höga laddströmmen har du bara glädje av en kort stund av den totala laddcykeln. Här samlas de olika projekten och förändringar vi gör på båtarna. Först tänkte jag på Treadmaster eller TBS, men fick ett tips om kork.


Works like a charm Fanie! The manufacturer warns that the cage must be firmly attached to a concrete or steel base before the pump can be used because without it, the kg unit will topple over as soon as the throttle is opened. Klicka på bilden för att se bilderna i stort format!


Kylförvaring och el Hej!

En sak jag saknar i min båt är möjligheten att förvara kylvaror. Knappa tre år efter briggen Tre Kronor af Stockholms stapelavlöpning var det åter dags för sjösättning på Skeppsholmen. Strax efter kl på lördagen den juli gled Nobbyn Wagtail sidledes ner i vattnet. Propellen vil bremse båden med ca knob skriver ozmarine på deres hjemmeside. Lad batterierne op med træsprit.


Det tyske firma EFOY producerer brændselscelleaggregater som omdanner methanol til strøm. I hemsidans bildarkiv finns bilder på en elmotor monterad i en Allegro. Ett sällskap på personer ska kunna bo på båten i en vecka. Toalett och dusch ska finnas. Vi ska undersöka om det går att få in toalett och dusch ivarje skrov så t. The basics are as follows: kW engine from zero to full power in secs.


Full reverse to full speed ahead secs. Hur konverterar jag min Albin Ofrån bensin till Etanol? After years in publication, Sailing Anarchy has remained true to its roots as a community oriente edgy sailing publisher.


We have long been, and will continue to be, the leader in providing inside stories, great reports from around the globe, along with the informative, snarky, profane coverage that you have come to expect.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...