torsdag 23 juli 2020

Pluggskärare

Pluggskärare

Lägg till i inköpslistan. Andra kunder köpte också. Vi har ett sortiment som sträcker sig från 8mm och ända upp till 60mm, där vi har 8-22mm som normal lagervara. Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. På BAUHAUS har vi borr för alla material, t. Cylindriskt fäste: Ø mm. De finns att köpa lösa men jag själv kikar på en sats på Clas Ohlson för 2kr som innehåller tre försänkare och tre pluggskärare i olika. I höstas borrade jag upp pluggarna i mina grabbräcken (teak) på däck för att kunna montera bort dem. Passande belysning ger rätt stämning i hemmet – i vårt sortiment finns belysning för husets alla ytor och rum.


Vi har låga priser och olika sorters belysning att välja mellan. Men pluggskärare verkar vara vanligare bland lågpriskedjorna. Classes var tyvärr i fel dimensioner, tum och fötter och sådant skojeri. Men hittade iallafall pluggskärare i 10mm (vilket jag var ute efter) hos biltema. Vi har ett enormt sortiment av byggmaterial i form av virke, skivmaterial, takläggningprodukter, isolering, cement och betong.


Leveransalternativ. Vi har flera olika leveransalternativ för dig som kund. Se aktuella öppettider i din närmaste butik. För trä, metall och plast.


Utbytbara försänkare : Ø 1 och mm. Luna Försänkarsats för trä. Borr, handborr, vrickborr och dragborrverktyg. Själva träpluggen, tränageln, kan göras på många sätt. Ska nog fungera med pluggstorlek för resp hål för alla storlekarna även om jag bara provat den minsta försänkaren med färdiga 10mm plugg.


Pluggskärare 3: diam 12. Lär dig hur man tar bort en knäppt skruv och reparerar träet runt den med denna enkla handledning. Nybakade direkt från fabriken! GluBot, Highbot och Babebot.


Finns att spisa i affären. I beskrivningen föreslår man mm rundstav till hängare men eftersom jag inte vill åka och handla så funderade jag ut ett alternativ. Jag tog en pluggskärare med lämplig diameter.


Satte fast ämnet i skruvstycket och borrade. Nackdelen är att längden blir begränsad men det gör marginellt för hållfastheten. Vi är ett företag med kvalitetsverktyg för hantverkare, finsnickare, båtbyggare, proffs och amatörer. Nu pallar jag inte vara tyst längre,nej inga av tipsen ovan är bra!


Men ej heller speciellt ovanliga, men samtidigt lite förvånade då kundskap verkar finnas in till minsta skruv när dt gäller vissa gitarer, men när det kommer grundläggande saker så verkar kundkapen vara förvånade liten. Till detta skulle vi också ha en ” pluggskärare ” och återigen var Biltema en guldgruva. Nu var vi förseda med dessa så nu återstod bara ett verktyg att klappa till kopparbrickorna med. Men det visste dom inte vad det var på Biltema, eller så kunde vi inte förklara det på rätt sätt.


Det har aldrig varit enklare att utforska erbjudanden ifrån Biltema. Fick lov att skära ut plugg ur en bit mahogny med hjälp av pluggskärare från Biltema, som man sätter på borrmaskinen. Aningen meckigt var det att få till pluggen de mindre hålen.


Fick lov att liksom svarva dem till rätt storlek med hjälp av att hålla en fil emot när de snurrade på borrmaskinen. Undrar om ni har tips på hur man kan fylla och fixa finishen igen efter ett skruvhål i en hagelkolv efter en snabbrembygel? Misstänker att fästet även lämnar ett märke efter sig i kolven också.


Pluggskärare

Nu är skrovet, som hittills byggts upp och ne vänt på rätt köl. Dags att fortsätta med ruffen och däcket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...