fredag 24 juli 2020

Sommarrea elgiganten

Alltid låga priser och dagars öppet köp. Se alla erbjudanden och köp nu! Elgigantens högt ställda förväntningar på sommarrean infriades. Försäljningen ökade med hela procent jämfört med förra året.


Det firar de med massor av grymma deals på mängder av varor. Gäller online och i våra varhus. Första rea-dagen noterades en ökning med procent mot föregående år och nytt försäljningsrekord.


Stort utbud av hemelektronik och vitvaror till låga priser. Inga fler pappersbroschyrer behövs längre! Inför den går de ut brett i alla kanaler – i TV, ODR (oadresserad direktreklam), dagspress och digitalt. Upptäck sortimentet och köp här!


Sommarrea elgiganten

ODR är en central del i kampanjen. Den har hög räckvidd och vi kan visa upp flera erbjudanden. I de andra kanalerna går vi ut med kortare budskap. Under första rea-veckan har kunderna köpt procent mer hemelektronik och vitvaror jämfört med en rekordbetonad rea-veckan förra året.


Bli uppdaterad om det allra senaste inom hemelektronik och vitvaror! Här hittar du information om våra varuhus och. Prenumerera på vår kanal för att ta del av våra erbjudanden, se coola videos med hemelektronik o. Den juni startar årets fetaste sommarrea. Köp dammsugare hos MediaMarkt i butik eller online redan idag. Vi har ett stort utbud av dammsugare till superbra priser!


Sommarrea elgiganten

Bakom konceptet ligger norska Schjærven Reklamebyrå. Exempelvis över procents rabatt på induktionsplattor. Du har väl inte missat vår stora sommarrea med mängder av produkter till ordentligt pressade priser - i våra varuhus och på webben. Kolla in erbjudandena! NU KICKAR VI IGÅNG SOMMARREAN ! Nu är vår stora sommarrea igång med rejäla prissänkningar på mängder av produkter.


Fynda en större TV för fotbollsfesten. Dogge och Lulle är först i kön. Den juni startar årets fetaste sommarrea. Sommarrea med mängder av heta produkter till sänkta priser!


Sommarrea elgiganten

Hämta i butik eller få produkten hemskickad! Samma låga pris online och i. Sveriges största utbud av skor, kläder och accessoarer. Du bör även besöka CDON påskrea för liknande och bredare utbud. Att köpa olika typer av elektronik under påskrean har alltid varit väldigt populärt och som alltid hittar man TV-apparater, spelkonsoler och vitvaror på rea.


Webhallen skickar beställda varor inom timmar om de finns i vårt webblager. Alla priser är i svenska kronor inklusive moms och gäller även i butik. Enormt utbud av hemelektronik från välkända varumärken till superlåga priser. Få dina varor hemlevererade eller hämta ut dem i ditt varuhus. Fri frakt vid köp över 5kr.


Letar du Samsung -mobil? NetOnNet har Galaxy-mobiler och många andra modeller till lagerpriser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...