måndag 3 augusti 2020

Portabel biltvätt

Portabel biltvätt

Riesenauswahl an Marken. Gratis Versand und eBay-Käuferschutz für Millionen von Artikeln. Portable Heute bestellen, versandkostenfrei. Denna uppladdningsbara V-tvätt kan drivas (samt laddas) via bilens V-uttag, har en stor vattentank på hela l och kan laddas med den medföljande 2V-laddaren - således är den optimalt anpassad att kunna tillgodose rengöringsbehov på alla möjliga och omöjliga platser. Rymmer l vatten.


Portabel, laddningsbar tvätt för bil, båt m. Batteriet laddas via medföljande 2V-laddare. Kan även drivas via V-uttag. Justerbart munstycke, m tryckslang, tvättborste, bärsele och duschmunstycke för växter och djur medföljer. Maxtryck bar, maxtemperatur °C.


Vi kommer till er med biltvätten och handtvättar bilen på plats. Högtryckstvätta utan att behöva ta hänsyn till malplacerade vägguttag och vattenutkastare! Greenworks högtryckstvätt döljer mer än det ögat möter.


Portabel biltvätt

En rymlig vattenbehållare och batteridriven motor bildar tillsammans en av marknadens allra mest portabla tvättar. Rengör vart du än är! Promenader i naturen kan vara väldigt roliga men ibland kan de sluta smutsigt.


Kärchers portabla tvätt OC är den perfekta lösningen. Med dess litiumjonbatteri, avtagbara vattentank på fyra liter och anpassade tillbehör kan den skölja bort lera, smuts och sand från kängor och barnvagnar innan de hinner smutsa ned din bil och ditt hem. Därför är den perfekt.


Biltvättar i värdsklass. Slipper köa vid biltvätten etc Provade den på sambon när hon kom hem och hon blev ganska blöt, bättre tryck och flöde än handpump-tvätten jag hade förut :-) Får kanske återkomma när den använts för cykeltvätt några gånger. Ava Go Pär en portabel högtryckstvätt som är lätt att bära med sig och lika enkel att förvara. Storleksmässigt får den - utan problem - plats på en hylla i garaget.


Du rullar ihop slangen och trycker in den mellan handtaget och kroppen på maskinen, sedan lyfter du bara upp den. Vi har över 2biltvättar runt om i landet. Hos oss får du inte bara en renare bil, du skonar miljön. Lämplig för mindre verkstäder och däckservice-anläggningar.


Produkte zum Festpreis. Das ist das neue eBay. En högkvalitativ högtryckstvätt har många användningsområden och är en god investering för hemmafixaren. Den fungerar även utmärkt för biltvätt, rengöring av kakel och klinker samt murar och altaner.


Under en biltvätt med ånga går det i stället åt ca liter. Tveka inte att kontakta oss på Tecnovap om du intresserad av att hyra eller köpa en ångtvätt för bilrekonditionering. Vi hjälper dig hitta rätt maskin för just er.


Portabel biltvätt

Grön biltvätt vill vara med och bidra till en hållbar utveckling, vi använder oss därför av ånga när vi tvättar din bil. Sten Nord och Johan Bjerker startade kort därpå aktiebolaget Bicycle Wash AB som erbjuder cyklister en portabel cykeltvätt. En unik maskin som fungerar enligt samma princip som en vanlig biltvätt, men i mindre format. Tillgängligheten sätts i fokus och tvätten bör på sikt finnas på platser med stor cykeltillströmning.


Vi är ett expertföretag inom bilvård och bilrekonditionering. Vi använder en portabel maskin som producerar torr och överhettad ånga under tryck. Leveransalternativ.


Se aktuella öppettider i din närmaste butik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...