onsdag 5 augusti 2020

Pressverktyg kabelskor

Verktyg till bra priser. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal.

Till riktigt bra priser. Stort utbud av kvalitativa maskiner, verktyg och material för hemmafixaren. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.


Pressverktyg limkabelskor. Det finns uttag i verktygets pressback. Kraftigt pressverktyg för röda, gula och blå kabelskor (75-mm²).


Inbyggd returspärr som garanterar att kontaktpressningen fullföljs.

Frikopplas automatiskt vid fullbordad pressning. För att undvika detta kan man pressa kabelns ände med en så kallad kabelsko, även kallad flatstifthylsa, och en presstång. Köp våra senaste Crimptång-erbjudanden. Möjlighet till leverans nästa dag.


Har löstagbara CS 30-backar. KABELSKOR OISOLERADE 35MM2. Lägg till i inköpslistan. Brett sortiment av verktyg. På Clas Ohlson hittar du allt du behöver för ditt byggprojekt, stort som smått.


Kvalitetsarbete håller längre. Våra pressbackar är tillverkade för professionella användare. Lär dig mer om våra pressverktyg för kablar. Certifierat mekaniskt pressverktyg för rullpressning av oisolerade förbindningar 5-mm2. Miniforce verktyg med spärrfunktion som ej löser förrän pressningen är färdig.


Levereras med certifikat för enkel kvalitetsuppföljning. Våra produkter marknadsförs i över länder och vi är en av norra Europas största tillverkare av kontaktpressningssystem.

Välkommen till Jula! Alltid snabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Sedan mer än år tillbaka tillverkar vi press-, klipp- och bockverktyg samt följdverktyg.


Vi erbjuder kunskap från idé, produktutveckling till serietillverkning och lagerhållning. Nu finns produkten i kundvagnen. Abkati har ett varierat sortiment av kabelverktyg för skalning av kablar, pressning av kabelskor med mera. För krympning, lödning och skärning finns också värmepistoler och minisvets. Vi erbjuder ett brett utbud av flera modeller av kabelskor , olika kabelhållare och tillbehör.


Set med 2gula och blå kabelskor i olika va. Logga in för att se prisuppgifter. Kabelskor och pressverktyg. Utväxling och returspärr ger perfekt pressade kabelskor. I sortimentet finns kabelskor i Euroserien och enligt.


Set med röda och blå kabelskor i olika modeller samt pressverktyg med kabelskalarfunktion. Röda kabelskor : 8x skarvhylsor, 6x ringskor (mm),. Av aluminium-koppar - 400mm². Används för anslutning av Al-ledare till apparatuttag och skenor av Cu. Uthyrning av pressverktyg och pumpsystem.


Efterfrågan på uthyrning vuxit på senare år varför Elpress sett till att möta marknadens behov. Med ambitionen att vara våra kunders bästa servicepartner har vi med åren utvecklat uthyrningen så att den på bästa sätt ska motsvara våra kunders förväntningar och behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...