torsdag 13 augusti 2020

Radiostyrd bil jula

Handla enkelt och tryggt hos oss. Hos Byggshop kan du köpa premiumvaror till hus, hem och trädgård till grymma priser. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


Radiostyrd bil jula

Liten och äventyrlig radiostyrd bil i skala 1:28. Radiostyrd bil i skala 1:28! Designen är en replika av det legendariska bilmärket Jeep i ett safariliknande utförande. En häftig och radiostyrd pickup som garanterar ett fartfyllt nöje för hela familjen!


Frontbelysningen lyser upp även de mörkaste vråerna bilen kör in i. Bilen är bakhjulsdriven med mönstrade gummihjul och GHz-styrning. Tävla med syskon, grannar eller bästisen om den snabbaste varvtiden med den här radiostyrda bilen från Kayoba. Drivs av fyra AA- och ett V-batteri (säljs separat).


För racing i riktigt högt tempo! Metal Wartrack från Gear4Play är en häftig buggy i skala 1:18. Den har metallkaross, mjuka däck och full fjädring för att klara av lite tuffare underlag. Den maximala hastighet når hela kilometer i timmen. Liten men tuff amerikanare på stora hjul!


Häftig monstertruck i skala 1:som försetts med snygga detaljer och läcker motivlack. Det går undan över golvet,den är snabb som en pil,men du slipper ju att tanka,denna radiostyrda… 2. Välkommen med din beställning i vår onlinebutik redan idag. Stort sortiment av radiostyrda leksaker på Biltema. Den perfekta födelsedagspresenten!


Radiostyrd bil jula

Brett sortiment, kända varumärken. Med Top Raiders radiostyrda Jeep får du timmar av racing i högt tempo! Jämför pris på produkter och återförsäljare inom barn och familj.


Bilen har støtdempere og en GHz-kontroll med pistolgrep. AA-batterier selges separat. Fyra koner medföljer. Kommer i flera olika färger och modeller. Finns i och Mhz.


AA till handkontrollen (ingår ej). Mått: 5x3xcm. Många av er föräldrar hade kanske en radiostyrd bil själva när ni var små – och kommer säkert ihåg hur otroligt roligt det var!


Kassaapparat 1kr. Det är väl inte direkt någon nyhet att barn älskar radiostyrda bilar. Hos oss på Skåne Hobby finner du allt det du kan tänkas behöva inom både radiostyrda bilar och tillbehör.


Radiostyrd bil jula

Vi har funnits i över år och är en trygg partner som erbjuder våra kunder expertis i form av personlig service, där vi hjälper både nybörjare och expertanvändare att hitta rätt produkter. Utvalt sortiment med prisvärda produkter inom radiostyrt och drönare, alltid garanterat snabb leverans! Fri frakt fr 399kr. En radiostyrd bil är alltid så klart lika kul att leka me både inomhus och utomhus. Utomhus är alltid skojigast, då barnen kan gasa på rejält.


Vi har både små och stora leksaksbilar som är radiostyrda. Precis som en radiostyrd bil ska se ut. På vår e-handel hittar du allt roligt inom radiostyrt som radiostyrda bilar , båtar, drönare, flygplan, plastmodeller, uGears. Bygg din egen nitro-radiostyrda buggy.


Radiostyrd bil jula

Maila mig vid lagerändring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...