måndag 24 augusti 2020

Waeco kylbox 12v

Köp Kylbox hos mekster. Med lager och kundtjänst i sverige, inga krångliga returer eller policys, bara enkelt! Träning, avkoppling, lek, trädgårdspyssel. Hos Clas Ohlson hittar du allt för din fritid. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.


Se vårt urval av Biltillbehör.

Delbetala i upp till månader. Waeco Kylbox 12V Coolfun PB266DC. På Campingtillbehör4u. WAECO byter namn till Dometic Ett företag, ett märke: WAECOs mycket uppskattade lösningar har bytt namn och kommer hädanefter att tillhandahållas från Dometic. Vår motivation är att bygga ett starkt, konsekvent och unikt varumärke utifrån de värdefulla undermärken som Dometic tillhandahållit tidigare.


Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Se hela listan på prisjakt. Absorptionskylboxarna från Dometic drivs av 12V, 230V eller gasol och passar mycket bra när det är begränsad eller ingen tillgång till externa strömkällor.

Denna gedigna box har väldigt effektiv isolering och låg värmeabsorption. Så länge du inte öppnar locket kan den hålla kylan i flera dagar! Mycket välisolerad kylbox. Isotherm Cruise kylskåp. En hård väska, en kylbox , skyddar innehållet extra bra även mot stötar.


Den ser till att melonen, jordgubbarna och skålen med pastasallad ser lika fina ut när du tar fram dem som när du packade ner dem. En lite mjukare kylväska skyddar också maten men passar ännu bättre till sånt som inte är så känsligt mot stötar. En 12v kylbox i bilen är det smartaste sättet att ta med sig mat och dryck på bilresan i sommar.


Vi har testat sex olika kylboxar i olika storlekar och prisklasser. Inte alla boxar klarar att bli kylskåpskalla i bilen – de flesta boxarna utlovar en kylkapacitet på omkring grader under omgivande temperatur, och då måste det vara svalt i kupén om boxarna ska komma ner till åtta grader. BATTERIVAKT WAECO 12V från DOMETIC.


Universal spänningsvakt integrerad i kabel. Stänger förbrukaren automatiskt vid underspänning och återstartar vid normal spänning. Två lysdioder visar status.


Frånkopplingsspänning 15V, återinkoppling 18V. DOMETIC Varan har utgått, se alternativ Art nr. Jämför priser på Kylboxar och Partycooler , Kylboxar, Partycooler.

Hitta bästa pris på 7produkter från Dometic, Andersson, Mobicool och fler. Pris: Billigaste priset på denna kylbox just nu – se Prisjakt (EXTERN LÄNK) Kommentar: Den här kylboxen går att köra på både och 2volt. Färgen är svart och vit, vikten är kg och volymen liter. Den både värmer och kyler, det senare grader under omgivande temperatur.


Sladdlängden (för v ) är meter. Jag samtycker härmed till att låta WAECO lagra och behandla de inskickade uppgifterna i syfte att uppfylla min begäran. LED-temperaturavläsning ger full kontroll över innehållet.


Strömkabel 12V kylboxar från Hjertmans. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. En kylbox , kylväska eller några kylklampar är toppen att ta med sig på utflykten,.


Passande tillbehör. KYLBOX 12V 25L MOBICOOL. Stekande sol och ljumma havsvindar gör sig bäst tillsammans med fräsch mat och iskall dryck.


Med en elektrisk kylbox hålls temperaturen nere på känsliga matvaror. Sv: Kylbox 12v -230v Och nu väntar vi på den mest intressanta grafen, den som visar hur mycket kompressorn går för att hålla kvar temperaturen på -18gr. WAECO drivs av innovativ kraft och engagemang, och med över års i branschen har företaget utvecklats till en teknologisk ledare inom klimatanläggningar för fordon.


Genom att ha en kontinuerlig teknisk dialog med bilindustrin och eftermarknaden är vi bekanta med viktiga kvalitetsstandarder och utvecklar våra produkter därefter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...