onsdag 9 september 2020

Reparera fälgar helsingborg

Snygga kvalitetsfälgar till lågt pris. Betala också i delar. Snabb leverans direkt hem eller till din närmsta verkstad - Köp redan idag!


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Jämför pris billjud. Hitta rätt produkt till rätt pris. Boka nu med Booking.


Fantastiska priser! Enkel och säker bokning online. Läs riktiga recensioner - boka nu! Skicka in eller lämna dina fälgar hos oss. Renoveringspriserna gäller fälgar utan däck.


Priserna gäller per styck. Vi kan reparera fälgar oavsett märke. Under våra år i branschen har vi samlat på oss erfarenheten till att reparera alla typer av fälgar. Allt ifrån lyx fälgar som tillhör bilmärkena Koenigsegg, Ferrari, Lamborghini, Masaratti, Bentley, Testa (m.m.) till Ekonomi fälgar.


Vi har ett unikt utbud av tjänster. Vi erbjuder att lacka fälgar , reparera fälgar , rikta fälgar och laga kantstötta fälgar och återställa dessa till nyskick. Vi reparerar utvändiga bilplastdetaljer under ansvar av vår special utbildad personal. Stötfångare främre och bakre, sidokjolar, spoiler, backspeglar, strålkastare mm. Under åren som gått har vi nischat oss in på äldre elektronik så väl som samlarobjekt.


Steg 2: förbereda fälgen. En fälg kan inte repareras med punktreparation utan ska alltid restaureras fullt ut. Avlägsna alltid fälgen så att du kan arbeta bekvämt på skadan.


Expressreparation Våra experter reparerar din enhet snarast möjligt med marknadens bästa reservdelar, självklart med garanti. FELGA SWEDEN Välkommen till oss. Vi är ett företag som jobbar med reparation, lagning, renovering av både Bil och MC fälgar. Besök oss eller skicka bild till oss (ring-sms-mms). Månadag-Fredag: 07.


OBS: Denna reparationssats är endast avsedd för reparation av mindre kosme-tiska skador på fälgen , ej större strukturella defekter. Slipa den skadade ytan med våt- och torrslip-papper och rengör med en av rengöringslap. När du lämnar in din bil hos oss för service eller reparation så kan du känna dig fullkomligt trygg med att du blir nöjd med din bil efter att den. Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet.


Reparation av fälgar för bil och mc. Om du skadat fälgen , till exempel genom att ha kört på en trottoarkant, kan vi rikta och lackera den – från nästan vilken skada som helst, oavsett kulör och storlek. För i slutändan är det du som ska kunna njuta av varje mil som du tillbringar bakom ratten.


AD finns idag representerat i länder – bara i Sverige har vi över 3bilverkstäder och butiker. Vi hjälper dig att reparera och serva din bil och i våra butiker hittar du de reservdelar och biltillbehör du behöver. Helsingborgs Datorservice har verksamhet på Florettgatan 1 Helsingborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...